NBA | Metta World...War!

Ο κατά κόσμον Ρον Αρτέστ, προ μηνών άλλαξε το όνομά του σε Metta World Reace. Απ' όσο φάνηκε ωστόσο, ο σκληροτράχηλος φόργουορντ μόνο... Peace δεν είναι, αφού θυμήθηκε τον παλιό... κακό του εαυτό, έριξε αγκωνιά στον Τζέιμς Χάρντεν προκαλώντας του διάσειση και στιγμάτισε με την ενέργειά του ένα απ' τα ομορφότερα ματς της χρονιάς!

Μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος; Στην περίπτωση του... τρελο-Metta World Peace

(ή Ρον Αρτέστ αν προτιμάτε) μάλλον αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί... Παρότι τον τελευταίο καιρό διανύει περίοδο μεγάλου φορμαρίσματος, ο εκκεντρικός φόργουορντ των Λέικερς κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα και να γίνει ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής, στη ματσάρα των Λέικερς με τους Θάντερ.

Πώς; Με το αντιαθλητικό, αντιεπαγγελματικό και άκρως... δολοφονικό χτύπημα στο πρόσωπο του άτυχου Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος σωριάστηκε στο παρκέ και έπειτα από λίγο έφυγε για τα αποδυτήρια, όπου διαπιστώθηκε -μετά τα ειδικά τεστ- ότι είχε υποστεί διάσειση και δεν μπορούσε να συνεχίσει!

Ολα αυτά συνέβησαν την ώρα που απέμεναν μόλις 1'37'' για τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Metta World Peace έφυγε στον αιφνιδιασμό, κάρφωσε στα... μούτρα του Ιμπάκα και αφού εκστασιάστηκε με την προσπάθειά του, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών χτύπησε με τον αγκώνα του τον δύσμοιρο Τζέιμς Χάρντεν στο πρόσωπο, που έτυχε να βρίσκεται κοντά, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο κορυφαίος των Θάντερ με 14 πόντους!

Οι διαιτητές αποφάσισαν την άμεση αποβολή του από την αναμέτρηση, με τον ίδιο να προσπαθεί να εξηγήσει ότι δεν το έκανε επίτηδες (αν και από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι... μόνο καταλάθος δεν συνέβη). Ο Σερζ Ιμπάκα κινήθηκε εκνευρισμένος με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του Peace, με τον Ουέστμπρουκ να ζητά με τη σειρά του το λόγο από τον δυναμικό φόργουορντ των "Λιμνανθρώπων".

Αναπόφευκτα, οι θλιβερές εικόνες από το Νοέμβρη του 2004 ήρθαν στη μνήμη όλων, ωστόσο τα πνεύματα ευτυχώς ηρέμησαν γρήγορα και δεν διαδραμματίστηκε νέο... Ντιτρόιτ! Και είναι ηλίου φαεινότερο ότι η απαράδεκτη ενέργεια του Metta World Peace προξένησε κακό -πλην του Χάρντεν- και στους Θάντερ, αλλά και στην ομάδα του, παρότι στο τέλος πήραν τη νίκη! Αναμένεται βαριά "καμπάνα" και είναι πολύ πιθανό ο Peace να χάσει μέχρι και τα επόμενα πέντε ματς των "Λιμνανθρώπων" και θα είναι και... τυχερός αν δεν δεχθεί μεγαλύτερη τιμωρία...

Οσον αφορά τον Χάρντεν, αναμένεται η επανεκτίμηση της κατάστασής του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μείνει εκτός μόνο για τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκεριας ή θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο...

Παρά, λοιπόν, τα 32 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του, ο Metta World Peace όπως αποδεικνύεται... δεν βάζει μυαλό και παρότι είχε αρκετό καιρό να τραβήξει τα φώτα πάνω του για παρόμοιο λόγο, υπενθύμισε σε όλους ότι άξια θεωρείται ένα από τα... κακά παιδιά του ΝΒΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα