Τελευταίος θα «κλείσει την πόρτα» ο Λέτο

Ακόμα και την τελευταία στιγμή ο Λέτο βάζει τον Παναθηναϊκό πάνω από τις προσωπικές του φιλοδοξίες...
Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη πως στον Παναθηναϊκό του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη συμβαίνουν πάντα τα ανάποδα από το φυσιολογικό. Έτσι και τώρα, οι παίχτες με την μικρότερη προσφορά στον σύλλογο (βλ. Μπιάρσμιρ) προσφεύγουν στα δικαστήρια για τα δεδουλευμένα τους, ενώ ο παίχτης που έχει δώσει τα περισσότερα στην ομάδα, ο Λέτο, κρατιέται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Σε
καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε τον Μπιάρσμιρ και όσους κάνουν προσφυγές. Είναι δικαίωμά τους να κυνηγήσουν τα δεδουλευμένα τους, ούτε είναι αυτοί που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η στάση του «Σέμπα» δεν περνάει απαρατήρητη και γίνεται ξεκάθαρο πως ο παίχτης, ακόμα και τώρα που –με υπαιτιότητα και του ιατρικού τιμ Παναθηναϊκού- είναι «εξουδετερωμένος αγωνιστικά, βάζει σε πρώτη μοίρα τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Κοσεντίνο στην Sportday:
«Δεν υπάρχει θέμα προσφυγής. Οχι τώρα... Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο Σεμπάστιαν γνωρίζει ότι η κατάσταση στο σύλλογο είναι δύσκολη και ανησυχεί. Αλλά έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και μου είπαν ότι κάποια πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν στις 8 Μαΐου.
Θα περιμένει μέχρι τότε και μετά ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσει τι θα πράξει. Τώρα το μυαλό του δεν είναι στο δικαστήριο, αλλά να γίνει καλά. Φυσικά ελπίζει να βρεθεί γρήγορα λύση, γιατί αγαπάει την ομάδα και στεναχωριέται».
Σχετικά με την αποθεραπεία του Λέτο δήλωσε: «Δεν θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να παίξει στα play offs, οπότε θα μείνει εκεί ακόμα 30-45 μέρες, για να γίνει απολύτως καλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα