Το Mediterranean College Thessaloniki στο ιστορικό κτίριο «ΒΙΕΝΝΗ»

Κόντρα στην απύθμενη στασιμότητα της ομολογουμένως κρίσιμης οικονομικής περιόδου που διανύει η Ελλάδα και με βασικό γνώμονα την αδιάλειπτη πρόοδο και εξέλιξη, το Mediterranean College επιλέγει να μετακομίσει σε ένα αναπόσπαστα συνδεδεμένο με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης κτίριο- έμβλημα, το ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη».
Το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 για το Mediterranean College Thessaloniki
διαπνέεται από αύρα ανανέωσης, αισιοδοξίας και δύναμης που αντλεί από τα θεμέλια ενός κτιρίου «κοσμήματος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με το επιβλητικό του εκτόπισμα και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σφραγίδα που φέρουν μόνο ελάχιστα διατηρητέα με σθεναρή άμυνα προς τη φθορά και τη λήθη, το κτίριο «Βιέννη» παίρνει ξανά ζωή, υπερτονίζοντας την αλληλουχία εκπαίδευσης και πολιτισμού.
Μετά από 80 χρόνια επιβλητικής παρουσίας στην οδό Εγνατία, το ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη» αλλάζει ρόλο και αυτή τη φορά φιλοξενεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των σπουδαστών του Mediterranean College για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη στην Ελλάδα του 2013. Πλήρως ανακαινισμένο και εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια και τις κατάλληλες υποδομές ανοίγει τις πόρτες ευρέος φάσματος σπουδών που προσφέρουν οι 4 εξειδικευμένες σχολές του Mediterranean College: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κοινωνικών Επιστημών, Πληροφορικής και Μηχανικών. Παράλληλα, το Mediterranean College δεσμεύεται ως εξαιρετικά δραστήριος οικοδεσπότης να αξιοποιεί στο μέγιστο τους χώρους του «Βιέννη» διοργανώνοντας εκδηλώσεις και δραστηριότητες που αρμόζουν στη νέα εκπαιδευτική και πολιτιστική ταυτότητα του κτιρίου. Συνέδρια, ημερίδες και διαλέξεις με στόχο την συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση επιστημόνων της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς θα απαρτίζουν στο εξής τη μηνιαία ατζέντα του «Βιέννη» δημιουργώντας έναν χώρο με διεθνές κύρος και ακαδημαϊκή υπεροχή. To Mediterranean College Thessaloniki στα Social Media:Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessalonikiTwitter: https://twitter.com/MedcollegethessYouTube: http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Keywords
Τυχαία Θέματα