Τα 15 νέα albums που περιμένουμε το 2015

Σε έξι εβδομάδες αποχαιρετάμε το 2014 και μπαίνουμε στο 2015. Έχουμε όμως ήδη 15 λόγους για να ανυπομονούμε να μπει γρηγορότερα η νέα χρονιά...
1.MuseΠότε: Καλοκαίρι 2015Tι γνωρίζουμε: Ξεκάθαροι heavy rock ήχοι, παραγωγός ο Robert “Mutt” Lange, γνωστός από την συνεργασία του με τους AC/DC.
2.The Libertines
Πότε: Μέσα στην επόμενη
χρονιά
Τι γνωρίζουμε: Η επανένωση και η ευρωπαική περιοδεία της παρέας του Pete Doherty έφερε και κάποια νέα τραγούδια. Ο Carl Barat έχει επιβεβαιώσει πως η μπάντα θα ηχογραφήσει ξανά μέσα στο 2015.
3.Madonna
Πότε: Περιμένουμε ημερομηνία
Τι γνωρίζουμε: H Madonna ανανέωσε πλήρως την ομάδα συνεργατών της, «στρατολογώντας» μια ομάδα από ταλέντα-διαμαντάκια της Pop: Natalia Kills, Chance The Rapper, Blood Diamonds, MNEK και τον παραγωγό Diplo.
4.Bjork
Πότε: Περιμένουμε ημερομηνία
Τι γνωρίζουμε: Η Bjork γράφει νέα τραγούδια μαζί με τον συνεργάτη των Kanye West-FKA Twigs, Arca . Το αποτέλεσμα, που μέχρι στιγμής είναι επτασφράγιστο μυστικό, θα είναι κάτι τόσο καλλιτεχνικά παρανοικό, που δεν θα συγκρίνεται με τίποτα άλλο.
5.Florence And The Machine
Πότε: Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.
Τι γνωρίζουμε: Η Flo παίζει δυνατά για headliner των μεγάλων καλοκαιρινών festivals της Αγγλίας και όπως γράφει το βρετανικό μουσικό portal Gigwise είναι βέβαιο πως θα έχει κάποια νέα τραγούδια μέχρι τότε.
6.The XX
Πότε: Σίγουρα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.
Tι γνωρίζουμε: Ο Jamie XX και η παρέα του έχουν γυρίσει Λονδινο, Τέξας και Ισλανδία για να ηχογραφήσουν το “LP No.3” , παίρνοντας επιρροές από το κλίμα και την ατμόσφαιρα του κάθε σταθμού τους. Ακούγεται μαγικό.
7.Adele
Πότε: Ίσως μέσα στο 2015
Tι γνωρίζουμε: Σήριαλ έγινε η συνεργασία της με τον Phil Collins, με άδοξο τέλος. Ο παραγωγός Paul Epworth (“Skyfall) έχει αναλάβει ξανά θέση μαέστρου στο νέο της album. Η δισκογραφική εταιρεία XL Recordings δεν ξέρει/δεν απαντά για τo «πότε» θα γίνει το δισκογραφικό comeback της Adele..
8.Radiohead:
Πότε: Ανά πάσα στιγμή
Τι γνωρίζουμε: Βρίσκονται στο studio από τον Σεπτέμβριο και ηχογραφούν νέο υλικό. Η κυκλοφορία του νέου τους album θα γίνει με ένα μεγάλο αιφνιδιασμό και μέσω κάποιου καινοτόμου format. Torrent?
10.Hurts
Πότε: Πολύ σύντομα
Τι γνωρίζουμε: Ηχογραφούν εδώ και ένα χρόνο. Ο τραγουδιστής τους Theo Hutchcraft έχει δηλώσει πως «δεν θα είναι μεγάλη η αναμονή» μέχρι την επόμενη κυκλοφορία τους και πως η μπάντα βρίσκεται σε συνεχή εξερεύνηση νέων, συναρπαστικών pop ήχων.
11.Say Lou Lou
Πότε: 2 Φεβρουαρίου, τίτλος “Lucid Dreaming”
Τι γνωρίζουμε: Πως θα γίνουν η επόμενη μεγάλη σου pop αδυναμία. Αν δεν είναι ήδη.
12.Charlie XCXΠότε: Φεβρουάριος
Tι γνωρίζουμε: Ακόμα περισσότερα dance pop ζαχαρωτά από την Charlie σε ένα νέο album με τίτλο “Charlie: Youthful and I LOVE IT!”
13.Fleetwood Mac
Πότε: Mέσα στο 2015
Tι γνωρίζουμε:Ο drummer Mick Fleetwood έχει δηλώσει στο Esquire πως όλα τα μέλη της θρυλικής rock μπάντας έχουν ήδη έτοιμα νέα τραγούδια και περιμένουν την κατάλληλη χρονική στιγμή για να μπουν στο studio και να προσφέρουν ένα «μεγάλο δώρο» στο κοινό τους, με αφορμή και την περιοδεία τους.
14. Blink 182Πότε: Καλοκαίρι 2015Tι γνωρίζουμε: Ο Tom και ο Travis έχουν επιβεβαιώσει πως το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο album με τους Blink. Έχουν και καλοκαιρινά festivals.
15. DeftonesΠότε: Πρώτο τρίμηνο του 2015.Tι γνωρίζουμε: Η μπάντα γράφει νέο υλικό από τον Μάρτιο. Ο τραγουδιστής Chino Moreno έχει επιβεβαιώσει πως θα κυκλοφορήσουν "κάτι καινούριο" μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα