Γερμανός φοιτητής του Erasmus καταγγέλλει | Με χτύπησαν τα ΜΑΤ [εικόνες]

Με το πρόσωπό του να είναι γεμάτο αίματα και με μια ανάρτηση στο Facebook, ο Γερμανός φοιτητής που διαμένει στην Αθήνα (έχει όνομα χρήστη Ni Ls) καταγγέλει απρόκλητη επίθεση από το ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος δεν μετείχε στην πορεία, αλλά εκείνη τη στιγμή κινούνταν σε έναν παρακείμενο δρόμο με αποτέλεσμα να του επιτεθούν
οι αστυνομικοί. Γράφει στην ανάρτησή του:
«Δεν είχα όπλα, το πρόσωπο μου ήταν ακάλυπτο, βρισκόμουν μόνος μου σε μια γωνία σηκώνοντας τα χέρια ψηλά για να δείξω ότι είμαι άοπλος. Απλά με χτύπησαν με τα γκλομπ. Δεν έκανα τίποτα, δεν είπα τίποτα. Όταν βρέθηκα στο έδαφος φωνάζοντας άρχισαν να με χτυπάνε περισσότεροι αστυνομικοί. Κρύβομαι τώρα σε σπίτι ορισμένων καλών Ελλήνων. Τι χώρες είναι αυτή στην οποία πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;» έγραψε ο νεαρός Γερμανός στο Facebook.

Το χρονικό όπως ο Γερμανός φοιτητής το περιέγραψε
Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής και η παρέα του έτρωγαν σε μαγαζί κάπου κοντά στα Εξάρχεια. Ήταν η στιγμή που θα εμφανίζονταν όπως ο ίδιος ισχυρίζεται οι αστυνομικές δυνάμεις. Εκείνος μαζί με δύο κοπέλες που ήταν μαζί του θα προσπαθούσαν βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε χθες να φύγουν άρον άρον προκειμένου να επιστρέψουν εσπευσμένα σπίτι. Ενώ όπως ο ίδιος λέει έτρεχαν κατά μήκος της οδού Βαλτετσίου είδε άντρες των ΜΑΤ να έρχονται καταπάνω του. Στο ύψος της Μπενάκη όπως σημειώνει ένιωσε ότι κυκλώθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι το ξυλοκόπησαν παρά το γεγονός ότι εκείνος φώναζε πως είναι άοπλος. Και ενώ δεχόταν τα χτυπήματα και φώναζε για βοήθεια όπως ο ίδιος σημειώνει περισσότεροι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν και συνέχιζαν να το χτυπούν. Λίγα λεπτά αργότερα βρήκε καταφύγιο όπως λέει σε κοντινό σπίτι όπου και κρύφτηκε για να σωθεί ενώ όταν κάπως ηρέμησε η κατάσταση πήγε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον ίδιο χτυπήθηκαν και οι φίλες του φοιτήτριες που ήταν μαζί του.
Keywords
Τυχαία Θέματα