Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | Καλοκαιρινά Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης από την ΑΙΕSEC

Τι θα κάνεις σε αυτό το πρόγραμμα;Φαντάσου τον εαυτό σου να είναι υπεύθυνος για marketing, τις πωλήσεις , δημόσιες σχέσεις και ΙΤ ενός μεγάλου μη κυβερνητικού οργανισμού. Έτσι θα μπορέσεις να αναπτύξεις τις ικανότητες (επικοινωνιακές, παρουσίασης, οργανωτικότητα, διαχείριση χρόνου κτλ) και δεξιότητες σου στην πράξη, να έχεις επαφή με νέους από όλο τον κόσμο, και έκθεση σε ένα διεθνές περιβάλλον.Χώρες που τρέχουν τα προγράμματα: Αίγυπτος, Ρουμανία & Ιταλία
Κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος: https://podio.com/webforms/3500636/268007
Πως
θα σου φαινόταν να ασχοληθείς με την διδασκαλία και την διαπολιτισμική κατανόηση;Αν ναι, το EXPLORE EDUCATION είναι το κατάλληλο για σένα.
Τι ακριβώς θα κάνεις εσύ όμως σε αυτό το πρόγραμμα?Θα είσαι υπεύθυνος για τη προετοιμασία και τη διεξαγωγή διάφορων παρουσιάσεων & workshops σε κατασκηνώσεις και σχολεία. To καλύτερο όμως από όλα είναι ότι θα έρθεις σε επαφή με άτομα από κάθε γωνιά του κόσμου και θα δημιουργήσεις το δικό σου δίκτυο, θα αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και ικανότητες παρουσίασης και θα αφήσεις τον δικό σου αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και στα παιδιά με τα οποία θα ασχολείσαι.Χώρες που τρέχουν τα προγράμματα: Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία & Πορτογαλία
Κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος: https://podio.com/webforms/3500636/268007Η Προθεσμία για όλα τα προγράμματα είναι μέχρι τις 29 Απριλίου! Περιορισμένες Θέσεις!

———————————————————————————————————Είσαι απόφοιτος πληροφορικής ή έχεις εξειδίκευση πάνω στο Marketing; Έχεις μεταπτυχιακό στο MIS ή στο MBA;Τότε μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης με αντικείμενο mobile application development, software development, graphic design & cloud programming αν είσαι απόφοιτος πληροφορικής ή το marketing, την διαφήμιση και το promotion αν έχεις ειδίκευση στο Marketing.
Δούλεψε σε μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού, ενδυνάμωσε το βιογραφικό σου και χτίσε το δικό σου δίκτυο.Χώρες που τρέχει το πρόγραμμα: Ολλανδία, Ινδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Αίγυπτο και Κίνα.
Κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος: https://podio.com/webforms/3410898/260726Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2310 891562
E-mail : [email protected]
Iστοσελίδα: uomthessaloniki.aiesec.gr
Facebook: AIESEC UoM In ThessalonikiΓια περισσότερες πληροφορίες πάνω στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Κοινωνικής Ανάπτυξης πατήστε εδώ.Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Επαγγελματικής Ανάπτυξης πατήστε εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα