CALZEDONIA SUMMER SHOW - FOREVER TOGETHER

H παρουσίαση της νέας, καλοκαιρινής συλλογής της Calzedonia Swimwear θα είναι ένα πραγματικό show αφιερωμένο στις γυναίκες και το όνειρό τους να ζήσουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι. Θα πραγματοποιηθεί στο Rimini, στις 16 Aπριλίου, με ένα εξαιρετικό cast στην πασαρέλα: είκοσι όμορφες γυναίκες, καλλιτέχνες και performers μαζί με μία διάσημη guest star.
Η
επιλογή της πόλης του Rimini δεν έγινε τυχαία. Γιατί το Rimini συμβολίζει την έννοια των διακοπών κι είναι ένας τόπος ταυτισμένος με τη γεύση που είχαν τα καλοκαίρια στα 50ς και 60ς. Καλοκαίρι και θάλασσα, τα στοιχεία που κάνουν το Rimini το τέλειο προορισμό. Ως ιδέα που παραπέμπει σε ηλιόλουστα τοπία, summer love, χαλαρά απογεύματα, μεσογειακό πολιτισμό, διασκέδαση. Επιπλέον, μόνο ένα ιταλικό location θα μπορούσε να επιλεχθεί από μια εταιρεία σαν την Calzedonia, η οποία πάντα αναδείκνυε την ιταλικότητα ως αξία.
Οι καλεσμένοι που θα ζήσουν την εμπειρία του μεγάλου event του fashion show της Calzedonia, θα έχουν την ευκαιρία να δουν celebrities και διάσημες προσωπικότητες να περπατούν στο κόκκινο χαλί, φαν της Calzedonia και του show. Ονειρικό και glamourous, σύγχρονο και vintage, το show θα είναι ένα ταξίδι μέσα από την ιστορία, από το Amarcord του Φελίνι μέχρι σήμερα. Η «πρωταγωνίστρια» θα καλύψει με την παρουσία της όλα τα highlights της ιταλικής Riviera παίρνοντάς μας μαζί της σε ένα ταξίδι στο χρόνο: από τα 30ς στα 60ς κι ως τις μέρες μας που είναι γεμάτες χρώμα και φως. Στο Καλοκαίρι του 2013.
Η χρήση των multimedia και της τεχνολογίας θα ενισχύσουν κι άλλο τον εντυπωσιακό, interactive χαρακτήρα του show: σε μια μεγάλη επιφάνεια θα παίζει video με video scenes, εναέρια νούμερα, σπέσιαλ εφέ και video interactions. Ένα μοναδικό θέαμα για ένα event που αναμένεται να αποτελέσει την πρόταση για τη γέννηση ενός νέου και ζωντανού tv format, με ιταλικό DNA και στυλ, που θα επιβεβαιώνει ότι η μόδα, το lifestyle και το live entertainment μπορούν να δημιουργήσουν «διασκέδαση» και «followers». #calzedoniashow
Keywords
Τυχαία Θέματα