Διάβασα στα Goody's Burger House και πέρασα το πιο δύσκολο μάθημα της #exetasikis

Τη μέρα που δίναμε το μεγαλύτερο παλούκι μάθημα της εξεταστικής ο κολλητός είχε τη φαεινή ιδέανα πάμε να αράξουμε κάπου έξω για την τελευταία επανάληψη! “Μπες εδώ”, μου δείχνει ακριβώς απέναντι από το Λευκό Πύργο “Που ρε, στα Goody’s” τον ρώτησα επιφυλακτικά “Όχι φίλε μου! Αυτά δεν είναι τα Goody’s που ήξερες. Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια Goody’s Burger House και πρόκειται να πάθεις πλάκα”. Και όντως, έπαθα. Πρώτα απ’ όλα µε το χώρο. Τον οποίον πραγµατικά τον έχεις ανάγκη! Φρέσκος, µοντέρνος,
µε παιχνιδιάρικη διάθεση και στροφή στην τεχνολογία. Καταρχάς αράξαµε και απλώσαµε όλες τις σηµειώσεις µας στα ευρύχωρα τραπέζια του ipad corner! Free wi-fi, άνετα καθίσµατα και µια γωνία που µας ενέπνευσε να συνεχίσουµε να διαβάζουµε ακόµα και έξω από το σπίτι. Εξάλλου, η κοπελιά που µας καλωσόρισε στην είσοδο του καταστήµατος µας είχε ήδη ενηµερώσει να µη βιαστούµε. Πρώτα το διάβασµα! Αλήθεια όµως, δεν αντέξαµε και πολύ χωρίς να παραγγείλουµε αφού οι µυρωδιές είχαν ξεκινήσει ήδη να δοκιµάζουν τη µύτη µας! Η all star team πίσω από τα ταµεία είχε όλη την καλή διάθεση να µας βοηθήσει επιλέξουµε ανάµεσα σε όλα εκείνα τα πιάτα που φέρνει το Goody’s Burger House.

Εγώ τελικά παρήγγειλα το Extreme Philly Club. Ένα τεράστιο club µε κοτόπουλο και τρεις, ναι ρε φίλε τρεις, πλούσιες στρώσεις Philadelphia!Ο Κώστας παρήγγειλε ένα τούµπανο Double Cheeseburger και µια Quesadilla µε κοτόπουλο (εντάξει τσίµπησα κι εγώ λίγο). Οι γεύσεις ήταν τόσο αληθινά σπιτικές που είχαµε βάλει στοίχηµα ότι µέσα στην κουζίνα µαγειρεύει σίγουρα η µάνα µας. Λίγο πριν φύγουµε και ενώ κάναµε ακόµα ένα τελευταίο φρεσκάρισµα τις σηµειώσεις µας, γύρισα το κεφάλι µου και είδα πως στα Goody’s Burger House «σκάει» ο καλύτερος κόσµος της πόλης. Τα πιο δραστήρια και must know τυπάκια σε περιµένουν για το πιο ενδιαφέρον socializing της ζωής σου!

Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις τη νέα εμπειρίατων Goody’s Burger House? Πέντε υπέροχα Goody’s Burger House σε περιμένουν φοιτητή στη Θεσσαλονίκη...• στο Λευκό Πύργο • στο Ποσειδώνιο • στα Πεύκα • στο Ωραιόκαστρο • και στο εμπορικό πάρκο ΙΚΕΑ!
Keywords
Αναζητήσεις
ζαλαδα μετα τα goodys, фото порно бургер хаус
Τυχαία Θέματα