Tissot | H νέα διαφημιστική της καμπάνια

Σε μια νέα εντυπωσιακή παγκόσμια καμπάνια, η Tissot γυρνάει πίσω στα βασικά και διατηρεί το μήνυμα της απλό και ξεκάθαρο. Η Ελβετική κληρονομιά της ενισχύεται με το λογότυπο Tissot το οποίο περιλαμβάνει το σύμβολο "+". Δεν είναι μόνο το ίδιο με της Ελβετική σημαίας, συμβολίζοντας την ποιότητα, την παράδοση και την αξιοπιστία, αλλά επίσης αντιπροσωπεύει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε στα

ρολόγια Tissot, χάρη στα 160 χρόνια εμπειρίας της μάρκας. Νέα δυναμική και αποδοτική επικοινωνία και κομψά και μοντέρνα εικαστικά αποδεικνύουν ότι η Tissot, η θρυλική ελβετική μάρκα ρολογιών, είναι σταθερά καινοτόμα.

Μια προσβάσιμη μάρκα πρέπει να συνδέεται συναισθηματικά με τους καταναλωτές της, και η Tissot το καταφέρνει αυτό με την δημιουργία ξεκάθαρων και στοχευμένων εικαστικών τα οποία είναι ευρέως αναγνωρίσιμα και δίνουν έμφαση στη δυναμική της μάρκας. Τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν προμηθευτεί ένα ρολόι Tissot θα ταυτιστούν με αυτές τις εικόνες και θα είναι όλοι τους περήφανοι για την επιλογή τους, αποδεικνύοντας το γεγονός ότι η μάρκα όντως προσφέρει προσιτή πολυτέλεια.

Αν και το ελβετικό στοιχείο είναι στην καρδιά της ταυτότητας της Tissot, είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο μοιράζεται με άλλους ωρολογοποιούς. Ωστόσο, η Tissot είναι πολλά περισσότερα από ό,τι απλά ελβετικής κατασκευής, αφού το + της Ελβετικής σημαίας χρησιμοποιείται επίσης στη διαφημιστική της καμπάνια για να δείξει τη μεγάλη ποικιλία των διαφορετικών χαρακτηριστικών ενός ρολογιού Tissot. Η Tissot εργάζεται ασταμάτητα κάθε μέρα από το 1853 και έχει κερδίσει πόντους στην τεχνογνωσία, είτε μέσα από την κατασκευή παραδοσιακών ή μοντέρνων ρολογιών. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων, η Tissot έχει κερδίσει τον τίτλο της ως multi-specialist.

Η Tissot προσκάλεσε διάσημους φωτογράφους για να συλλάβει την αύρα των πρεσβευτών οι οποίοι ενστερνίζονται τις αξίες της μάρκας. Στη Shanghai, η διεθνώς βραβευμένη Chen Man αποθανάτισε τον καλύτερο εαυτό του ηθοποιού Huang Xiaoming. Ένας άλλος φωτογράφος, που έχει δουλέψει με τους καλύτερους στον χώρο της μόδας, ο Dusan Reljin, απεικόνισε τέλεια την αύρα της όμορφης οδηγού αυτοκινήτων Danica Patrick στο Phoenix της Arizona, τον διεθνή μπασκετμπολίστα, Tony Parker, στο San Antonio, του Texas, και ταξίδεψε μέχρι το Mumbai, της Ινδίας, για την εντυπωσιακή ηθοποιό Deepika Padukone.

Keywords
Τυχαία Θέματα