TEZENIS: STYLISH TOTAL LOOKS

Ανακάλυψε τον pop & happy κόσμο της ΤΕΖΕΝΙS και ντύσου με total look που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αυτόν το χειμώνα θα φορέσουμε πολύ χρώμα. Η συλλογή Fall/Winter 2012-13 της TEZENIS, φέρνει το ουράνιο τόξο στην γκαρνταρόμπα μας και μας φτιάχνει όχι μόνο το στυλ αλλά και τη διάθεση. Το ιταλικό fashion brand μας λύνει στιλιστικά τα χέρια
αφού με τις lingerie, easywear και knitwear σειρές του, μας δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσουμε total look by TEZENIS, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.Πως πετυχαίνω το πιο funky στυλ με total look TEZENIS; Lingerie: Πρώτα απ’ όλα θα νιώσεις όμορφη εσωτερικά. Με εσώρουχα που παίζουν με έντονα χρώματα αλλά και με ρομαντική δαντέλα που ενισχύει τη θηλυκότητα. Mπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ιδιαίτερα prints όπως floral, πουά, αστέρια, με φιόγκους... Και δε λείπουν ούτε τα flashy στοιχεία όπως είναι τα μεταλλικά εφέ και οι λάμψεις που πρωταγωνιστουν στις capsule collections με πιο γιορτινό χαρακτήρα όπως είναι αυτές που θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Easywear: Εδώ θα βρεις τα πιο μοναδικά και προσιτά κομμάτια για να φορέσεις και να ξεχωρίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Με youth style κι ακολουθώντας τα fashion trends που είδαμε στα catwalks.
Color Blocks: Ρούχα με έντονα χρώματα που ηλεκτρίζουν το βλέμμα, σε μπλούζες, φορέματα (ένα 60s σε «A» γραμμή πρέπει να το αποκτήσεις οπωσδήποτε), φούστες, leggings. 
Leggings: Ειδικά, φέτος, μπορείς να φορέσεις leggings με τους πιο pop συνδυασμούς. Διάλεξε ανάμεσα σε Navajo και ethnic prints, νεκρoκεφαλές και bubbles μέχρι τα απίστευτα leggings σε stretch βελούδο, lurex και push up. 
Αccess it: Το outfit ολοκληρώνεται με trendy φουλάρια και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ όπως ζώνες, πασμίνες, μπρασελέ.
Glow: Δώσε λάμψη και glamour στο ντύσιμό σου με κομμάτια που ξεχωρίζουν χάρη στα lurex και satin υλικά τους. Μη χάσεις τη μαύρη μίνι φούστα με τις παγιέτες. 
Highlights: Τα cool αμάνικα τζάκετ, τα maxi fleece πουλόβερ με τα pom-poms και το πετροπλυμμένο look. Knitwear: Τ-shirts σε έντονα χρώματα με έξυπνα motto σαν αυτό που λέει «I Love the Night Life», happy ζακέτες με πολύχρωμες καρδούλες αλλά και rock με νεκροκεφαλές, μπλούζες με αστέρια που πάνε άψογα με ένα κολλάν ή ένα φαρδύ boyfriend τζιν, μεταλιζέ μπλούζες για έξτρα glam εμφανίσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα