Το ομορφότερο café του Πειραιά: Glou Premium cafe

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά βρίσκεται κρυμμένη η ομορφότερη αυλή; Την πρώτη φορά που διέσχισα τη σιδερένια αυλόπορτα του Glou Premium cafe ένιωσα μαγεμένη. Άρχισα να παρατηρώ τα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο και είναι διαλεγμένα με πολλή προσοχή. Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες διαφέρουν μεταξύ τους στο σχέδιο, τα υλικά και τα χρώματα

δημιουργώντας μια διαφορετικότητα σε απόλυτη αρμονία. Παντού υπάρχουν γλαστράκια  με φρέσκα λουλούδια και φυτά, ενώ στη μέση της αυλής βρίσκεται ένας πανύψηλος φοίνικας. Το μέρος ενδείκνυται για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και κουβεντούλας.

 Για το χειμώνα υπάρχει και εσωτερικός χώρος σε ιταλικό στυλ με βαριά διακόσμηση. Στο μαγαζί προσφέρονται επιλεγμένα κρύα πιάτα και snack καθώς και κρασιά από μια εντυπωσιακά ενημερωμένη κάβα.

 Το service είναι ταχύτατο και οι σερβιτόροι ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα σε όλους! Οι τιμές κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα, ένας λόγος παραπάνω για να βρεθείτε εκεί.

 Tip1: Το Glou Premium cafe  ανήκει στο ‘The Glou Premium Store’, ένα κατάστημα που προφέρει μοναδικές υπηρεσίες για άνδρες. Μέσα στο νεοκλασικό στεγάζονται εκτός από το cafe ένα πολυτελές Barber Shop, το Perfume bar, το Cigar Gallery με μια μεγάλη συλλογή πούρων Κούβας, το Sur Mesure για τη δημιουργία χειροποίητων κουστουμιών και το Gift Shop.

 Tip2: Το νεοκλασικό κτίριο όπου στεγάζεται το The Glou Premium Store είναι το πατρικό σπίτι του Σπύρου Μεταξά, ιδρυτή της ομώνυμης ποτοποιίας METAXA-ΜΕΤΑΞΑ, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Ερντ Τσίλερ και κατασκευάστηκε το 1894. Έχει αναπαλαιωθεί πλήρως από τον Όμιλο Glou διατηρώντας στο ακέραιο την αρχική αριστοκρατική του μορφή.

 Tip3: Αξίζει να παρατηρήσετε τα επώνυμα αυτόγραφα που κοσμούν τους τοίχους του κτηρίου, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του ομίλου Glou με εταιρεία του εξωτερικού που τα συγκεντρώνει συμμετέχοντας σε δημοπρασίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Ετυμηγορία: Οπωσδήποτε να πάτε!

Τιμές: 3,5-4,00 ευρώ οι καφέδες

Κάνε και εσύ like στη σελίδα μας αν θέλεις να μαθαίνεις και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια

Keywords
Τυχαία Θέματα