Περιφέρεια Αττικής: Η Διοίκηση Πατούλη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης

16:39 23/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Η Διοίκηση Πατούλη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και είναι η πρώτη που έκανε δημόσιο διαγωνισμό για τη μίσθωση οχημάτων για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας», απαντά η Περιφέρεια, στην πρ. περιφερειάρχη Ρένα Δούρου η οποία εγκαλεί τη Διοίκηση για «συνέχιση του πάρτι» με «απευθείας αναθέσεις του απερχόμενου περιφερειάρχη Αττικής»

Μάλιστα στην ανακοίνωση της, η Διοίκηση, θέτει δύο ερωτήματα: Το πρώτο αφορά στην απουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της

Ρ. Δούρου αυτές της ημέρες που η Περιφέρεια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Το δεύτερο γιατί η κυρία Δούρου «δεν έκανε ποτέ διαγωνισμό» ενώ την κατηγορεί ότι «λέει συνειδητά ψέματα» όταν μιλά «για πάρτι απευθείας αναθέσεων για μίσθωση υδροφόρων», όταν «η ίδια ως περιφερειάρχης ακολουθούσε την ιδία ακριβώς διαδικασία».

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία της Ρ Δούρου για καθυστέρηση του διαγωνισμού (20/7) για τη συγκεκριμένη διαδικασία μίσθωσης οχημάτων, επισημαίνεται ότι «η ίδια ποτέ δεν προχώρησε στη διενέργεια (παρόμοιου) διαγωνισμού» σε αντίθεση με τη Διοίκηση Πατούλη η οποία προχώρησε, «όχι γιατί ήταν παράνομη η διαδικασία που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά γιατί πιστεύει πως με τον τρόπο αυτό υπηρετείται καλύτερα το δημόσιο συμφέρον».

Τέλος η Διοίκηση κάνοντας αναφορά στους 103 νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι παρατηρεί ότι η «Ρένα Δούρου, επιχειρεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη στις στάχτες μιας ακόμη καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική».

Σημειώνεται ότι στην σχετική ανακοίνωση της, η πρώην περιφερειάρχης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης έφερε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, 20 θέματα συνολικού ύψους 1.376.000 ευρώ που αφορούν σε απευθείας αναθέσεις σε περιορισμένο αριθμό αναδόχων για διάθεση υδροφόρων οχημάτων».

Keywords
Αναζητήσεις
perifereia-attikis-i-dioikisi-patouli-vrisketai-stin-proti-grammi-tis-machis.htm
Τυχαία Θέματα