Η BYD καινοτομεί κατασκευάζοντας 7εκατ. οχήματα νέας ενέργειας

10:21 5/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η BYD στις 25 Μάρτιου έγινε η πρώτη βιομηχανία αυτοκινήτων στον κόσμο που κατασκεύασε 7 εκατομμύρια νέας ενέργειας οχήματα. Ένα DENZA N7, που είναι φιλικό προς το περιβάλλον με σχεδόν μηδενικούς ρίπους.

Η κινεζική εταιρεία είχε φτάσει την παραγωγή του 1 εκατομμυρίου οχημάτων νέας ενέργειας τον Μάιο του 2021 και επιτάχυνε αυτόν τον αριθμό τριπλασιάζοντάς τον μέσα σε 18 μήνες, ξεπερνώντας στη συνέχεια τις 5 εκατομμύρια μονάδες στους μόλις 9 επόμενους

μήνες. Και μάλιστα μέσα σε 7 μήνες από αυτό το σημείο, η BYD εκτόξευσε την παραγωγή προς το ορόσημο των 7 εκατομμυρίων μονάδων. Το 2023, οι ετήσιες πωλήσεις της BYD αυξήθηκαν στις 3,02 εκατομμύρια μονάδες, εδραιώνοντας τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις οχημάτων που φέρουν τεχνολογίες, φιλικές προς το περιβάλλον.

Η BYD ιδρύθηκε το 1995 και είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας αφιερωμένη στην αξιοποίηση των τεχνολογικών καινοτομιών για μία καλύτερη ζωή. Η εταιρεία έχει ιδρύσει πάνω από 30 βιομηχανικά πάρκα σε 6 ηπείρους, ενώ έχει σημαντικό ρόλο σε βιομηχανίες που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ανανεώσιμη ενέργεια και τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες. Με επικέντρωση στην απόκτηση, την αποθήκευση και την εφαρμογή ενέργειας, η BYD προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις νέας ενέργειας με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Keywords
Αναζητήσεις
i-byd-kainotomei-kataskevazontas-7ekat-ochimata-neas-energeias.htm
Τυχαία Θέματα