«Karma is a bitch»

09:00 9/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Δεν ξέρω αν θα πρέπει το πούμε «Κάρμα» ή κάτι άλλο, όπως π.χ. «εκδίκηση», αλλά αυτό που συμβαίνει με την Ελλάδα είναι κάτι που όσοι ζήσαμε την οικονομική κρίση είναι κάτι που μάλλον δεν θα το περιμέναμε ποτέ.

Έτσι ενώ όλοι, αναλυτές – επενδυτές «βλέπουν» στοιχεία ύφεσης σε οικονομίες όπως των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Αγγλίας, για την Ελλάδα η εικόνα που έχουν είναι τελείως διαφορετική. Το

ενδιαφέρον είναι πως ενώ οι περισσότεροι το «βλέπουν» φοβούνται να το ομολογήσουν, καθώς πάντα έχουν στο πίσω μέρος τους μυαλού τους όσα συνέβησαν την δεκαετία που ακολούθησε το 2010, χρονιά κατά την οποία η ελληνική οικονομία εισήλθε στην περίοδο της περιδίνησης της οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο κορυφαία στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο, δημόσια, για την «απόλυτη καταιγίδα», μιλώντας με καθαρά οικονομικούς όρους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν φοβούνται να πάνε αυτή τη συζήτηση ένα «κλικ» παραπάνω τονίζοντας πως η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο μάτι του «επενδυτικού κυκλώνα». Έτσι δεν είναι περίεργο που σήμερα η Ελλάδα προσφέρει πλήθος επενδυτικών ευκαιριών οι οποίες φυσικά συνδέονται άμεσα και με την πολιτική σκηνή της χώρας η οποία δεν φαίνεται να κρύβει κάποιες εκπλήξεις. Όλοι εκτιμούν ότι έχουμε μπροστά μας μια ήσυχη – πολιτικά – τετραετία στην οποία η νέα κυβέρνηση θα επιδιώξει να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε στους πολίτες που εν τέλει την εμπιστεύτηκαν χαρίζοντας της μια τεράστια νίκη. 

Φαίνεται λοιπόν πως όλοι έχουν «βάλει» στο «στόχαστρο» την Ελλάδα και αναζητούν τις ευκαιρίες εκείνες για να τοποθετήσουν και να δημιουργήσουν υπεραξία στα κεφάλαια τους. 

Μπορεί όλο αυτό να φαίνεται, ακόμη και σε εμάς που γράφουμε αυτές τις γραμμές, απίστευτο, αλλά συμβαίνει.

«Karma is a bitch» λοιπόν! 

Keywords
Αναζητήσεις
karma-is-a-bitch.htm
Τυχαία Θέματα