INTRALOT: Ανοίγει δρόμο για νέα συμβόλαια και αγορές – Πρεμιέρα του ομολόγου στο ΧΑ

13:36 28/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η INTRALOT, ανοίγει δρόμο για τη διεκδίκηση νέων συμβολαίων στις μεγαλύτερες αγορές, σημείωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Σωκράτης Κόκκαλης σήμερα το πρωί, στην εκδήλωση για την εισαγωγή του ομολόγου της εταιρίας στο ΧΑ, όπου χτύπησε και το καμπανάκι για την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο κ. Κόκκαλης χαρακτήρισε την ημέρα αυτή, ως σημαντική για την εταιρία. Άλλωστε όπως είπε, το ΧΑ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αποτελεί κύριο παράγοντα χρηματοδότησης

της ελληνικής οικονομίας.

Πράγματι ο επικεφαλής των ΕΧΑΕ, CEO Γιάννος Κοντόπουλος, υπενθύμισε ότι στο ΧΑ διαπραγματεύονται πλέον 24 ομόλογα εταιριών, οι οποίες είχαν τη δυνατότητα να αντλήσουν 4,6 δισ. ευρώ.

Η INTRALOT ειδικότερα, μετά την άντληση 130 εκατ. ευρώ με ισχυρή στήριξη από το ευρύ κοινό ανοίγει δρόμο για να διεκδικήσει νέα συμβόλαια, με τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής της κατάστασης. Όπως είπε ο κ. Κόκκαλης, αναμένεται ανάπτυξη της εταιρείας, κυρίως εκτός Ελλάδος, μετά τη δραστική βελτίωση της χρηματοοικονομικής της κατάστασης.

Η εταιρία είπε, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει νέα συμβόλαια σε πολύ καλές αγορές κυρίως στις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Πρόσθεσε ότι είναι «μεγάλες και δύσκολες αγορές». Για τον ΟΠΑΠ ο κ. Κόκκαλης είπε πως υπάρχουν καλές σχέσεις και ότι ο OΠΑΠ λειτουργεί καλά σήμερα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου INTRALOT, σημείωσε την ανοδική πορεία που σημειώνει το ΧΑ, τονίζοντας ότι αποτελεί κύριο παράγοντα για τη χρηματοδότηση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ο κ. Κόκκαλης τόνισε την τεχνολογική υπεροχή της INTRALOT, χάριν της οποίας στέκεται ισάξια απέναντι στους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς και τόνισε ότι ο στόχος της είναι να προσφέρει τεχνολογία σε μεγάλους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών.

Τι είπε ο επικεφαλής των ΕΧΑΕ Γιάννος Κοντόπουλος

Στο μεταξύ ο CEO της ΕΧΑΕ Γιάννος Κοντόπουλος, που επιτυγχάνει το στόχο του να μεγαλώνει το ΧΑ και να ενισχύεται ο ρόλος του στην χρηματοδότηση των ελληνικών εταιριών, αναφέρθηκε ειδικότερα στην ισχυροποίηση της εγχώριας αγοράς εταιρικών ομολόγων. Όπως είπε σήμερα τελούν υπό διαπραγμάτευση 24 εκδόσεις μέσω των οποίων αντλήθηκαν 4,6 δισ. ευρώ.

Κατά τους πρώτους μήνες του έτους, η αξία συναλλαγών στην αγορά ομολόγων διπλασιάστηκε σε σχέση με το 2023 και διαμορφώθηκε στο 1,8 εκατ. ευρώ. Τα εταιρικά ομόλογα είπε ο κ. Κοντόπουλος, αποτελούν μια ισχυρή επιλογή για εύκολη και γρήγορη χρηματοδότηση με φθηνά κεφάλαια για τις επιχειρήσεις καθώς και για ικανοποιητικές αποδόσεις για τους επενδυτές.

Keywords
Αναζητήσεις
intralot-anoigei-dromo-gia-nea-symvolaia-kai-agores--premiera-tou-omologou-sto-cha.htm
Τυχαία Θέματα