Erasmus Leaders 2024 από το ESN Greece στις 13 και 14 Απριλίου

09:15 12/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το ESN Greece φέρνει το «Erasmus Leaders 2024», το πιο ολοκληρωμένο Youth Fair στην Ελλάδα. Λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έρχεται 13 και 14 Απριλίου 2024 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ευκαιρίες καριέρας, σπουδών, εθελοντισμού και προγραμμάτων ανταλλαγής σε Ελλάδα και εξωτερικό περιμένουν νέους επαγγελματίες σε ένα διήμερο fair.

To Erasmus

Leaders γεννήθηκε το 2017, όταν παρατηρήθηκε ότι οι εθελοντές του ESN Greece (όπως και οι εθελοντές άλλων οργανισμών) αναπτύσσουν soft & hard skills, τόσο μέσα από την τριβή τους στον οργανισμό, όσο και με όλα τα extracurricular activities που ασχολούνται (π.χ. Erasmus). Έτσι, το συγκεκριμένο event έρχεται να ενώσει όλα αυτά τα skills με την αγορά εργασίας, αλλά και να βοηθήσει τους νέους να βρουν ευκαιρίες να τα αναπτύξουν.

Κατά τη διάρκεια του event, κάθε συμμετέχων μπορεί να περιηγηθεί στο Youth Fair και να ανακαλύψει ευκαιρίες καριέρας και σταδιοδρομίας, αλλά και ευκαιρίες κινητικότητας. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται workshops, discussion panels, αλλά θα υπάρχουν και corners για την αξιολόγηση CV & LinkedIn.

Γιατί να πας στο Erasmus Leaders;Το event είναι φτιαγμένο σε εθελοντικό πλαίσιο από νέους, που κατανοούν καθημερινά τις προσκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα νέος επαγγελματίας. Μιλάμε για μια διοργάνωση από νέους για νέους.Μέσα από τα Youth Fair θα συνομιλήσεις με κορυφαίες εταιρείες του χώρου και θα λάβεις την απαραίτητη καθοδήγηση για να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου.Μέσα από τα workshops και τις συζητήσεις μπορείς να ανακαλύψεις δεξιότητες που έχεις αποκτήσει από τις σπουδές σου, το πρόγραμμα Erasmus ή και τον εθελοντισμό.Το Erasmus Leaders θα σε φέρει πιο κοντά με τις υπάρχουσες ευκαιρίες, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο μονοπάτι για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη.Εδώ το επίκεντρο είσαι εσύ. Τα workshops, το Youth Fair και τα CV & LinkedIn corners είναι διαμορφωμένα ώστε να λάβεις πρακτική υποστήριξη και να απογειώσεις την καριέρα σου μέσα σε δύο ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Erasmus Leaders συντονίσου στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης και κάνε δωρεάν εγγραφή σε αυτά που σε ενδιαφέρουν.

Keywords
Αναζητήσεις
erasmus-leaders-2024-apo-to-esn-greece-stis-13-kai-14-apriliou.htm
Τυχαία Θέματα