iPhone, φθηνότερο μοντέλο με πλαστικό σασί ετοιμάζει η Apple;[φήμη]

Goodbyte

Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός νέου φθηνότερου μοντέλου iPhone από την Apple, δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Πολλοί έτρεξαν να το χαρακτηρίσουν ως, το “iPhone των φτωχών”, την στιγμή που ο Phil Schiller δήλωσε πως κάτι τέτοιο ξεφεύγει από τους στόχους της εταιρίας, η οποία θέλει να παρέχει στο κοινό προϊόντα μόνο υψηλής τεχνολογίας, από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένα.

Οι Digitimes σήμερα, μας παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο φθηνότερο iPhone. Αυτό το νέο entry-level iPhone λέγεται πως θα υιοθετήσει το πλαστικό για το σασί του και όχι το γυαλί και το αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί για τα τρέχοντα μοντέλα. Ακόμη, χρονικά το νέο αυτό iPhone τοποθετείται κάπου στα μέσα του 2013. Άλλες φήμες, το θέλουν με ένα υβριδικό σασί από πλαστικό και μέταλλο, με τα εσωτερικά μεταλλικά μέρη να είναι σε θέση να είναι ορατά από έξω, μέσω ειδικού σχεδιασμού. Ακόμη, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η εταιρεία να χρησιμοποιήσει κομμάτια από παλαιότερα iPhone, ως ένα τρόπο ανακύκλωσης αν θέλετε, των περισσευούμενων ανταλλακτικών από παλιότερες εκδόσεις, κι έτσι να πετύχει το επιθυμητό, την μείωση της τιμής.

Για να είμαστε ειλικρινείς, όλα αυτά μας παραπέμπουν σε ένα iPhone εποχής 3GS, όπου η Apple χρησιμοποιούσε κυρίως πλαστικό και όχι αλουμίνιο. Κι η αλήθεια είναι πως όλα αυτά ακούγονται λίγο περίεργα για την Apple, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου τύπου στρατηγικές κινήσεις.

Για την ιστορία, την προηγούμενη εβδομάδα, η δήλωση-άρθρο που είχε κάνει ο Phil Schiller στο Reuters αποσύρθηκε, παρόλο που ήταν καταδικαστική για την κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής. Λέτε η Apple να κάνει αλλαγή πλεύσης και να μας παρουσιάσει επιτέλους ένα οικονομικό iPhone;

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte