LG, Δεν έχουμε προβλήματα με την παραγωγή του Nexus 4

Goodbyte

Η μάχη ανακοινώσεων ανάμεσα σε LG και Google συνεχίζεται, αφού στέλεχος της κορεάτικης εταιρείας δήλωσε σήμερα ξεκάθαρα, ότι δεν ευθύνονται εκείνοι για τις καθυστερήσεις του Nexus 4. Απάντησε ταυτόχρονα στα σενάρια για κυκλοφορία του Nexus 5.

Το τι ακριβώς συμβαίνει με τις καθυστερήσεις του Nexus 4 δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι

οι φωνές διαμαρτυρίες από καταναλωτές αυξάνονται μέρα με τη μέρα και το μόνο που κάνουν οι δύο εταιρείες, είναι να κατηγορούν η μία την άλλη για το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Στέλεχος τη LG δήλωσε σήμερα ότι η κορεάτικη εταιρεία δεν έχει καθυστερήσει την παραγωγή των συσκευών και δεν ευθύνεται εκείνη για τις ελλείψεις σε αποθέματα. Διαβάζοντας προσεκτικά όσα είπε, μπορούμε να συμπεράνουμε δύο πράγματα. Είτε η Google μας κρύβει κάτι και οι ελλείψεις οφείλονται σε τρίτους κατασκευαστές ή στην κακή οργάνωση, είτε η LG εννοεί ότι με βάση την αρχική πρόβλεψη, η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της την μεγάλη ζήτηση.

Όντως, αν η Google είχε προβλέψει πολύ χαμηλότερη ζήτηση και είχε συμφωνήσει για έναν συγκεκριμένο αριθμό παραγόμενων Nexus 4 με την LG, τότε το μπαλάκι πέφτει στην εταιρεία από το Mounten View. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν συνεχιστεί για πολύ αυτή η φαρσοκωμωδία, και οι δύο εταιρείες θα χάσουν πολλούς πόντους στα μάτια των καταναλωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα