SoftBank Pantone 5 107SH, Ανιχνευτής ραδιενέργειας σε κινητό!

Σήμερα είναι η μέρα των παράξενων κινητών! Το Explay Crystal με την διάφανη οθόνη του δίνει την θέση του στο SoftBank Pantone 5 107SH, ένα mid-range κινητό, που ενσωματώνει ένα μετρητή Geiger για την μέτρηση της ραδιενεργούς ακτινοβολίας.

Όπως μπορείτε να υποθέσετε το κινητό απευθύνεται κυρίως στην αγορά της Ιαπωνίας, όπου πέρυσι δέχθηκε την οργή της φύσης, με αποτέλεσμα την διαρροή ραδιενέργειας από το πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα. Έκτοτε, ο φόβος για την ραδιενέργεια έχει εκτιναχθεί στα ύψη, που ακόμα και τα Apple

Stores στην χώρα πουλούσαν ανιχνευτές ραδιενέργειας για τα iPhone.

Το SoftBank Pantone 5 107SH δεν χρειάζεται την βοήθεια κάποιος άλλη συσκευής, καθώς έχει τον ανιχνευτή ενσωματωμένο(πιθανότατα μετρητή Geiger–Müller), ώστε να μπορεί ο χρήστης ανά πάσα στιγμή να δει το ποσό της ραδιενέργειας στην περιοχή που βρίσκεται. Η λειτουργία αυτή έχει μάλιστα και το δικό της πλήκτρο στο μπροστινό μέρος, το οποίο με το πάτημα ενεργοποιεί την αντίστοιχη εφαρμογή, καθώς και το GPS, ώστε να αποθηκευτεί η τοποθεσία της μέτρησης.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για μία συσκευή της μεσαίας κατηγορίας, που τρέχει ICS με την βοήθεια ενός μονοπήρυνου επεξεργαστή 1.4GHz και οθόνης LCD 3.7-ιντσών ανάλυσης 854 x 480 LCD. Διαθέτει τον απαραίτητο για την αγορά της Ιαπωνίας τηλεοπτικό δέκτη, είναι αδιάβροχο και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι σε 4 χρώματα! Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ σε κανέναν!

Keywords
Αναζητήσεις
ανιχνευτες geiger muller
Τυχαία Θέματα