42 νέα προϊόντα από την EMC

Η EMC, στο πλαίσιο του EMC World 2012, παρουσίασε συνολικά 42 νέα προϊόντα σχετικά με τα υβριδικά Cloud και την προστασία των δεδομένων


H EMC φέρνει την αποδοτικότητα και την ευελιξία του

IT σε νέα επίπεδα, σε περιβάλλον παραδοσιακών και εικονικών κέντρων μηχανογράφησης. Χάρη στις κορυφαίες λύσεις της αγοράς όσον αφορά τις υποδομές ΙΤ, η EMC κάνει πιο εύκολη τη μετάβαση των πελατών της στην τεχνολογία του υβριδικού Cloud computing, προστατεύοντας τα δεδομένα και υλοποιώντας τις απαραίτητες αλλαγές που θα τους βοηθήσουν να μετασχηματίσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο, τα συστήματα πληροφορικής και το γνωστικό πεδίο των εργαζομένων τους.


Μόλις ένα χρόνο πριν, η EMC είχε ανανεώσει το portfolio των προϊόντων της, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο αριθμό συστημάτων αποθήκευσης που χαρακτηρίζονταν από πρωτοποριακή τεχνολογία και αυξημένες δυνατότητες. Το γεγονός αυτό ενίσχυσε την εικόνα της EMC στα μάτια των πελατών, των συνεργατών και, γενικότερα, της αγοράς, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή της στην καινοτομία, μέσα από την οποία γίνεται εφικτή η διαχείριση του τεράστιου όγκου των δεδομένων που συνδέεται με δύο από τις πιο ‘καυτές’ τάσεις στο χώρο του IT — τη μετάβαση στο cloud computing και τη διαχείριση των Big Data. Η EMC κάνει το ίδιο και φέτος. Αξιοποιώντας μια επιθετική στρατηγική έρευνας και ανάπτυξης, καινοτομεί και προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη αποδοτικότητα, το χαμηλό κόστος και τις υψηλές επιδόσεις.


New Product and Technology Highlights
• Η νέα οικογένεια EMC® VMAX®, η οποία αποτελείται από τα VMAX 10K, VMAX 20K και VMAX 40K, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά εταιρικών storage arrays. Τη νέα οικογένεια συστημάτων EMC VMAX έρχονται να συμπληρώσουν μια σειρά νέων δυνατοτήτων του λογισμικού, οι οποίες βοηθούν στην απλοποίηση της λειτουργίας και διευρύνουν το πεδίο εφαρμογών των VMAX, ενώ παράλληλα βοηθούν τους πελάτες να ενοποιήσουν τα συστήματα αποθήκευσης που διαθέτουν κάτω από μια κοινή ομπρέλα διαχείρισης και μια ενιαία δεξαμενή αποθηκευτικών πόρων.


• Η EMC ετοιμάζει μια νέα έκδοση του EMC® Isilon OneFS®, του κορυφαίου scale-out NAS operating system της αγοράς, που φέρει την κωδική ονομασία “Mavericks.” Τα unstructured data συνθέτουν σήμερα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κομμάτι πληροφοριών που καλείται να διαχειριστεί το μηχανογραφικό κέντρο ενός οργανισμού. Προκειμένου να υποστηρίξει καλύτερα την πιο αποτελεσματική διαχείριση όλων των μη δομημένων data, το OneFS θα ενσωματώνει νέους μηχανισμούς προστασίας και διασφάλισης των δεδομένων, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση του συστήματος και τις δυνατότητες συνεργασίες με άλλες πλατφόρμες (interoperability).


• Η EMC παρουσίασε νέες εκδόσεις της σειράς VNX® unified storage οι οποίες αλλάζουν το τοπίο στην αγορά των συστημάτων της μεσαίας κατηγορίας. Το νέο VNXe®31

Keywords
Τυχαία Θέματα