Samsung Galaxy S4, κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2013[φήμη]

Goodbyte

Χωρίς να χωράει αμφιβολία, το Samsung Galaxy S3 είναι το best seller Android κινητό του 2012 και ο μοναδικός ίσως αντίπαλος που κοιτά στα μάτια το iPhone. Και φυσικά καθώς πλησιάζει το τέλος του 2012 σιγά σιγά, τι άλλο θα μπορούσαμε από το να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για τον διάδοχό του, το Galaxy S4.

Μπορεί

να είναι λίγο νωρίς για τέτοιες σκέψεις, ακόμα και για την ίδια την Samsung, ωστόσο δια στόματος υπαλλήλου της εταιρίας ακούσαμε πως ο νέος Exynos που κατά πάσα πιθανότητα θα “στοιχειώνει” το Galaxy S4, είναι ήδη στα σκαριά!(δείτε σχετικά εδώ) Αυτές λοιπόν οι φήμες που κυκλοφορούν, δεν είναι τελείως αβάσιμες και έρχονται να τοποθετήσουν την κυκλοφορία του διαδόχου του Galaxy S3, κάπου μέσα στον Απρίλιο. Επιπλέον, λίγους μόλις μήνες νωρίτερα, οι ίδιες φήμες μιλούσαν για πιθανή παρουσίαση του κινητού από την Samsung νωρίς το 2013, πιθανότατα κατά την διάρκεια του Mobile World Congress για το 2013.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του; Θα τολμούσαμε να πούμε πως είναι πολύ νωρίς για τον καθένα από εμάς για να μαντέψουμε. Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχουν διάφορες φημολογίες που θέλουν το νέο Galaxy να μεγαλώνει και πάλι λιγάκι ακόμα και να φτάνει τις 5.0″ και τα 1080p ανάλυση, φυσικά με τεχνολογία Amoled από την Samsung πάντα, με τετραπύρινο νέας γενιάς που θα υποστηρίζει και δίκτυα LTE συγχρόνως. Για την κάμερα, το επόμενο σκαλοπάτι φαίνεται να είναι αυτό των 13MP, με την μπροστινή κάμερα στα 2.1MP ή και περισσότερα. Το σίγουρο είναι πως το κινητό δε θα έρθει έτσι μόνο του, αλλά θα πλαισιώνεται κι από ένα πλήθος εφαρμογών και δυνατοτήτων δια χειρός Samsung, δυνατότητες με τις οποίες η εταιρία “φλέρταρε” και με το Galaxy S3. Ίσως στο σημείο αυτό να προστεθεί και η ασύρματη φόρτιση της συσκευής όπως έχουμε με τα νέα Lumia της NOKIA.

Παρά το γεγονός πως το Galaxy S3 κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Ιούλιο, η Samsung δείχνει έτοιμη να τολμήσει το εγχείρημα αυτό και να φέρει αρκετά νωρίς το νέο Galaxy S4 στην αγορά, σε σχέση με τις προσδοκίες των περισσοτέρων, ακολουθώντας μάλιστα την πετυχημένη συνταγή αλλά Apple και iPad 4ης γενιάς. Αυτό θα είναι σίγουρα και χωρίς αμφιβολία, ένα δυνατό πλήγμα στους αντιπάλους της και κυρίως για το ενδεχόμενο iPhone 5S, του οποίου την κυκλοφορία η Apple μας έχει συνηθίσει σε καθυστερήσεις.

Για να δούμε τι θα δούμε! Η μάχη των “S” μόλις ξεκίνησε…

Το παρόν άρθρο Samsung Galaxy S4, κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2013[φήμη] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα