Hackathlon BlackBerry, Είσαι developer; Το Σάββατο 8/12 στην Αθήνα έχεις δουλειά!

Goodbyte

Το Goodbyte.gr σας προσκαλεί στο πρώτο ελληνικό BlackBerry Hackathon, που θα διεξαχθεί στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Αν είσαι developer σε οποιαδήποτε σχεδόν τεχνολογία, μπορείς να λάβεις μέρος και να διεκδικήσεις μεγάλα δώρα!

Το Blackberry Hackathon είναι ένα event κατά το οποίο οι developers θα πρέπει να φτιάξουν εφαρμογές για BlackΒerry (BB10, Playbook)

μέσα σε (μόλις) μία μέρα. Αντίστοιχα events γίνονται παγκόσμια από πολλές εταιρείες και συχνά εμφανίζονται εξαιρετικές εφαρμογές ως αποτέλεσμα τους.

Το πρώτο BlackBerry Hackathon διεξάγεται σε συνεργασία της RIM με το greekberry.com, ενώ το GoodByte.gr θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τις καλύτερες εφαρμογές και τους νικητές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους developers, και το event θα γίνει το Σάββατο στις 8 Δεκεμβρίου 2012, στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα. (στάση μετρό Ευαγγελισμός).

Βραβεία:

-Δώρα έκπληξη
-BlackBerry Playbook Tablets
-BlackBerry Developer Kits
-BlackBerry Dev T-Shirts
-BlackBerry Jam Session Badge
-Success Stories και Video Interviews
-Και πολλά ακόμη

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ! Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να τα πούμε κι από κοντά.

Y.Γ: Ευχαριστούμε τον Γιάννη και το GreeceAndroid.gr για την πρόσκληση.

Το παρόν άρθρο Hackathlon BlackBerry, Είσαι developer; Το Σάββατο 8/12 στην Αθήνα έχεις δουλειά! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα