Galaxy Galapad tablet με quad core επεξεργαστή και Android 4.1

23:10 4/12/2012 - Πηγή: TechFan

Πρόσφατα, η GALAXY έχει κυκλοφορήσει ένα νέο quad-core Android tablet. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που έχετε ακούσει για το εμπορικό σήμα GALAXY, είναι όμως ένας γνωστός κατασκευαστής καρτών γραφικών και τώρα μπαίνει στην αγορά των tablet με το GALAPAD.

Το GALAXY GALAPAD διαθέτει

ένα 1,3 GHz Tegra 3 επεξεργαστή, 1GB μνήμη, μια 7 ιντσών IPS με ανάλυση 1024 x 600 και υποστήριξη επαφής 10 σημείων capacitive οθόνη αφής, χώρο αποθήκευσης 8GB με δυνατότητα να επεκταθεί με εώς 32GB με μια MicroSD κάρτα, μια 2 megapixel κάμερα μπροστά και προ εγκατεστημένο το Android 4.1. Ωστόσο απο την Galaxy έχουν ανακοινώσει ότι προτίθενται να προσφέρουν μια αναβάθμιση σε 4,2 με το νέο έτος.
Το GALAPAD χρησιμοποιεί μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 3500mah, που μπορεί να υποστηρίξει έξι συνεχείς ώρες πρόσβασης στο Internet, στο e-book reader ή υψηλής ευκρίνειας αναπαραγωγή βίντεο και 300 ώρες χρόνο αναμονής. Εκτός από GPS, 3-axis γυροσκόπιο και acceleration αισθητήρα διαθέτει 802.11 b / g / n Wi-Fi και Bluetooth.

Το Galaxy Galapad έχει την εμφάνιση, το υλικό και τις ενημερώσεις, τώρα αν μπορούν στην εταιρία να εργαστούν για τη μείωση της τιμής (210 δολάρια περίπου), το Nexus 7 θα πρέπει να ανησυχεί.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : find-cool.net

Keywords
Τυχαία Θέματα