Samsung Galaxy S4, Αξίζει να αγοράσετε το S View Cover;

14:18 7/4/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Αν είστε από εκείνους που περιμένουν πως και πως το νέο Samsung Galaxy S4, τότε σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σας το νέο S View Cover. Το προστατευτικό κάλυμμα που έφτιαξε η Sammy για το S4 εξυπηρετεί παραπάνω από έναν σκοπούς και παρά το υψηλό του κόστος μας βάζει σε σκέψεις.

Με το Samsung Galaxy S4, η Samsung

κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να μπει σε ένα πολύ στενό club. Μετά το iPad και την Apple, το Surface και τη Microsoft, έγινε η τρίτη εταιρεία που καταφέρνει να δημιουργήσει την ανάγκη στους χρήστες για αγορά όχι μόνο της κύριας συσκευής, αλλά και των ειδικών αξεσουάρ της!

Το S View Cover είναι ένα από τα αξεσουάρ που θα συζητηθούν πιο πολύ, καθώς πέρα από προστασία, προσφέρει και κάποια ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά.

Το GSMarena δοκίμασε το νέο κάλυμμα και το βρήκε εξαιρετικό. Το βάρος του είναι 31 γραμμάρια, αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα, ενώ στο σημείο που “κόβεται” η προστασία, η οθόνη καλύπτεται από ειδικό πλαστικό που επιτρέπει παράλληλα την χρήση με αφή της οθόνης.

Το εσωτερικό τμήμα του καλύμματος καλύπτεται από ένα υλικό που κρατάει την οθόνη χωρίς δακτυλιές, ενώ ο μαγνήτης που ενσωματώνει επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής χωρίς περιττές κινήσεις.

Αν πρέπει να σημειώσουμε κάποια αρνητικά, τότε αυτά περιορίζονται στο πρόσθετο πάχος (ουσιαστικά προσθέτει ακριβώς όσο πάχος χρειάζεται για να φέρει το πίσω μέρος στην ίδια ευθεία με τον φακό της κάμερας) και την δυσκολία στην αυξομείωση της έντασης του ήχου.

Κατά την άποψη μας, έχοντας δώσει 600+ ευρώ για την αγορά του νέου Sasmung flagship, 50-60 ακόμα για ένα τόσο χρήσιμο περιφερειακό δεν είναι πολλά. Αρχικά θα το βρείτε σε λευκό ή μαύρο, αλλά μπορείτε να περιμένετε για περισσότερα χρώματα.

Keywords
Αναζητήσεις
samsung galaxy core 2 προβλημα με την αφη
Τυχαία Θέματα