Apple, Το iPhone 5S έχει τις ρίζες του στην εποχή του Steve Jobs

14:26 2/4/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στο καλοκαίρι, οι αναφορές για το επόμενο iPhone, το iPhone 5S θα πληθαίνουν. Το ίδιο θα γίνεται και για το φθηνότερο μοντέλο το οποίο ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει, μιας και ο ανταγωνισμός είναι πλέον σκληρός.

Είναι γεγονός πως η Apple έχει χάσει ένα

σημαντικό μέρος του αγοραστικού μομέντουμ που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Πολλοί αναζητούν την αιτία στο θάνατο του Steve Jobs, ενός ατόμου που αγαπούσε την εταιρεία και έβαζε όλο του το είναι στα καινούρια προϊόντα, κάτι που βέβαια τον έκανε δύστροπο και πολλές φορές κακό. Σε κάθε περίπτωση, από όταν έφυγε, είναι προφανής η πτώση της εταιρείας, τουλάχιστον στον τομέας της καινοτομίας.

Σήμερα λοιπόν εμφανίστηκε η είδηση πως τόσο το iPhone 5S, όσο και το νέο φθηνότερο iPhone που λέγεται πως θα κυκλοφορήσει, είναι εμπνευσμένα, τουλάχιστον τα αρχικά σχέδια, από τον πρώην CEO της Apple, Steve Jobs, γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερη προσμονή για τις δύο συσκευές. Εάν όντως ισχύει η φήμη αυτή, μπορούμε να περιμένουμε ένα μοντέλο πιο εμπνευσμένο από τα προηγούμενα, ωστόσο δεν μπορούμε να μην υπολογίσουμε την πιθανότητα όλο αυτό να πρόκειται για ένα κόλπο, ώστε η προσμονή των νέων συσκευών να αυξηθεί, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερες πωλήσεις.

Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα