Nvidia GeForce GTX 690 dual GPU, Γιατί μία GPU είναι πολύ λίγη!

H Nvidia, παρά την αυξημένη δημοτικότητά της, στον χώρο των mobile επεξεργαστών, δεν μένει πίσω στον τομέα που έγινε γνωστή, και στον οποίο διαπρέπει. Αναφερόμαστε φυσικά για τις κάρτες γραφικών, όπου η Nvidia είναι ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους κατασκευαστές.

Εχθές με μία ανακοίνωση τύπου, η εταιρεία ανακοίνωση την καλύτερη

και γρηγορότερη κάρτα που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής, την GeForce GTX 690 dual GPU. Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να αντιληφθείτε και από το όνομα, η κάρτα έχει δύο επεξεργαστές γραφικών με αποτελέσματα στην απόδοση -και τιμή- να είναι εύκολα αντιληπτά.

Η Nvidia μιλά για μέχρι και 2 φορές καλύτερες επιδόσεις από το προηγούμενο μοντέλο, Geforce GTX 680. Φυσικά για επιτύχει τέτοια αποτελέσματα, η κάρτα χρειάζεται το δικό της σύστημα ψύξης, το οποίο αποτελείται από ειδικά κατασκευασμένο περίβλημα με εσωτερικό από μαγνήσιο και, προφανώς, ανεμιστήρα, ο οποίος πιάνει τις 3000 RPM.

Όπως θα φαντάζεστε, η τιμή της νέας κάρτας είναι εξωφρενική. Με τα 750 ευρώ που κοστίζει κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα ολόκληρο PC το οποίο θα του κρατήσει άνετα 2+ χρόνια. Βεβαίως, “ότι πληρώνεις παίρνεις”, οπότε αγοράζοντας την Nvidia GeForce GTX 690 δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, όσον αφορά την απόδοση στα games για πολύ, πολύ καιρό. Η διαθεσή της ξεκινά, σιγά σιγά, από τις 3 του Μάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα