O Steve Wozniak προτιμά τα Windows Phone από το Android

O Steve Wozniak, συνιδρυτής της Apple, είναι γνωστός για το πάθος του σχετικά με κάθε είδους gaddget. Έχει στηθεί στην ουρά για την αγορά ενός iPhone, έχει φωτογραφηθεί στα γραφεία της Google με το Galaxy Nexus και τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τις “χάρες” των Windows Phone.

Μετά

από ώρες αναμονής στην ουρά, o Steve Wozniak είχε κατάφερε να κάνει δικό του ένα Nokia Lumia 900. Αφού πέρασε αρκετό καιρό με τη συντροφιά της συσκευής, ήρθε η ώρα για τα τελικά συμπεράσματα. Σύμφωνα λοιπόν με τον Woz, τα Windows Phone υπερέχουν κατά πολύ στο κομμάτι του design και μάλιστα αναφέρει ότι είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στην αγορά. Θα τα πρότεινε έναντι του Android σε οποιονδήποτε, ακόμα και αν υπολείπονται κατά πολύ σε πλήθος εφαρμογών.

Ο συλλογισμός του προχωράει ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας ότι η δημιουργία ενός τέτοιου περιβάλλοντος θυμίζει πολύ Apple και δεν θα του φαινόταν περίεργο να κρύβεται πίσω από αυτή κάποιο πρώην μέλος της εταιρείας που ο ίδιος ίδρυσε.

Τη στιγμή που η Nokia αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και τα Windows Phone δεν έχουν αποδώσει ακόμα όσο θα ήθελε, αυτή είναι μια σημαντική διαφήμιση για το λειτουργικό και τις ίδιες τις συσκευές της φινλανδικής εταιρείας. Μετά τις αρχικές δηλώσεις του Wozniak στο Twitter για την αγορά του Nokia Lumia 900, ο Stephen Elop τον είχε καλωσορίσει στην παρέα του Nokia Lumia 900. Μετά τα καλά του λόγια, τι θα κάνει;

Keywords
Τυχαία Θέματα