Huawei, Ανακοινώνει συσκευές με Windows Phone 8

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Huawei είναι μέσα στις εταιρίες που θα στηρίξουν τα Windows Phone 8 και ετοιμάζεται να ρίξει 200 εκατομμύρια δολάρια σε διαφήμιση για το brand name της.

Ο διευθυντής marketing της Huawei Shao Yang, δήλωσε πως το 2012 γίνεται όλο και καλύτερο για την Huawei και θα τελειώσει τη χρονιά με ένα “big bang” παρουσιάζοντας το πρώτο smartphone της εταιρίας που

θα τρέχει Windows Phone 8. Eπιπλέον δήλωσε πως η εταιρία είναι πολύ ενθουσιασμένη για την συνεργασία της με την Microsoft, κάτι που θα επιτρέψει στους πελάτες της να έχουν μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών.

Ταυτόχρονα η εταιρία αναμένεται να ξοδέψει 200 εκατομμύρια δολάρια μέσα στη χρονιά για να ενισχύσει το brand name της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. To smartphone που θα κυκλοφορήσει η Huawei, θα είναι μέλος της οικογένειας Ascend και θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, Κίνα, ΗΠΑ, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν.

Σύμφωνα με το Reuters τέλος, υπάρχουν φήμες πως η Huawei ετοιμάζει και tablet με Windows 8. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone, αλλά όπως στην περίπτωση της HTC, αν κρίνουμε από τα Huawei Ascend D Quad και την υπόλοιπη οικογένεια μάλλον θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα