iOS 6: Τα νέα ευρήματα (#3)

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε το iOS 6 και σε συνέχεια των προηγούμενων ευρημάτων #1 και #2, σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα όλα τα καινούρια:

1.] Στο Siri προστέθηκε ένα νέο κουμπί όταν χρησιμοποιείτε bluetooth:

2.] Το Mail υποστηρίζει πλέον κλειδωμένα έγγραφα:

3.] Διόρθωση ελληνικών μεταφράσεων ύστερα από request μας! Η “τυχόν παρεμβολή” έγινε πιθανή και το “ποτέ για τρέχων ιστότοπο” έγινε “ποτέ για τρέχοντα”:

  

4.] Η κάμερα απέκτησε

μαύρο γραφικό περιβάλλον:

5.] Αναλυτικές πληροφορίες στο ημερολόγιο για τα Facebook events μας:

 
 

6.] Το κουμπί του Assistive Touch μπορεί τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και μπορεί πλέον να βγάζει και screenshots:

7.] Οι διαφορετικές επιλογές απόρριψης κλήσεων (Μήνυμα ή Υπόμνηση):

 
 

8.] Νέοι emoji χαρακτήρες. Περισσότερα πρόσωπα, σύμβολα, αντικείμενα και είδη… σχέσεων:

 

  

  
 

9.] Οι διαφορετικές επιλογές αναφοράς προβλήματος στους νέους χάρτες:

10.] Στην αποσύνδεση του λογαριασμού Facebook γίνεται ερώτηση για διατήρηση ή αφαίρεση των επιπλέον πληροφοριών που προστέθηκαν σε επαφές και ημερολόγιο:

 

11.] Νέα χειριστήρια στην αναπαραγωγή podcasts (+/- 15 δευτερολέπτων και κοινής χρήσης):

12.] Οι Υπομνήσεις έχουν κι αυτές ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον, ενώ προστέθηκε η δυνατότητα αλλαγής σειράς των στοιχείων στις λίστες και εισαγωγής διευθύνσεων απευθείας χωρίς να απαιτείται η αντιστοίχισή τους πρώτα σε επαφές:

 
 

13.] Στην επεξεργασία επαφών υπάρχει καινούριο εικονίδιο για φωτό,  προστέθηκε η δυνατότητα αντιστοίχισης ήχων και δονήσεων ξεχωριστά για κλήσεις και μηνύματα, ενώ τα πεδία του facebook επισημαίνονται και δεν τροποποιούνται:

 
 

14.] Η λειτουργία του VoiceOver έχει βελτιωθεί θεαματικά. Και η εκφώνηση αναγνωρίζει την γλώσσα του κειμένου αυτόματα, παρέχοντας τις αντίστοιχες επιλογές:

 

 

15.] Βελτιώσεις στο Spotlight με αναζήτηση όλων των στοιχείων σε επαφές και εμφάνιση των φακέλων μέσα στους οποίους βρίσκονται οι εφαρμογές. Στο iPad, επιπλέον, δίπλα από τις επαφές εμφανίζεται και ο αριθμός τηλεφώνου.

   

16.] Ξεχωριστές επιλογές ειδοποιήσεων για Mail και ξεχωριστές για κάθε μία από VIP επαφές σας:

17.] Η αναπαραγωγή μουσικής με ενεργοποιημένο το iTunes Match κάνει streaming των τραγουδιών χωρίς τοπική αποθήκευση. Επίσης αφαιρέθηκε το μεμονωμένο download τραγουδιών και υπάρχει μόνο για ολόκληρο την λίστα αναπαραγωγής, το άλμπουμ ή τον καλλιτέχνη. Προσέξτε επίσης και το νέο εικονίδιο στους καλλιτέχνες, είναι ο Bono.

 

18.] Επιπλέον επιλογές στην Προσβασιμότητα με καθοδηγούμενη πρόσβαση και βοηθήματα ακοής. Νέος τρόπος ενεργοποίησης επιλογών μέσω του τριπλού κλικ στο κουμπί αφετηρίας:

  
 

19.] Τα updates στις εφαρμογές δεν απαιτούν συνθηματικό. Παρ’ όλα αυτά ζητείται περιοδικά η εισαγωγή του για έλεγχο ενημερωμένων εκδόσεων και εισαγωγή του ακόμη και

Keywords
Τυχαία Θέματα