Huawei Ascend W1, Συσκευή με Windows Phone 8 από το Κινέζικο κολοσσό

Goodbyte

Όταν ανακοινώθηκαν τα Windows Phone 8 η Huawei ήταν μέσα στις κατασκευάστριες εταιρίες μαζί με την HTC, Nokia και την Samsung όπου θα φτιάχναν τα πρώτα Windows Phone 8 κινητά και αφού όλοι οι άλλοι κάναν τις κινήσεις τους έμεινε η Huawei.

Η Huawei από ότι φαίνεται να κάνει ντου στην Windows Phone 8 αγορά με το Huawei Ascned W1 και με το Huawei Ascend W2 που θα είναι και το high end μοντέλο. Το W1 σύμφωνα με το Πρόεδρο συσκευών της Huawei, Richard Yu, θα κάνει την εμφάνιση του προς το τέλος του χρόνου δηλαδή Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

Η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στα 320 δολάρια και τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι μαύρο, μπλε, ροζ και άσπρο. Επίσης υπάρχουν φήμες πως η ανακοίνωση τους θα γίνει σε event στις 25 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε 2 ημέρες από τώρα όποτε και θα μάθουμε τι ισχύει και τι όχι. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών.

Το παρόν άρθρο Huawei Ascend W1, Συσκευή με Windows Phone 8 από το Κινέζικο κολοσσό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte