Htc One mini, Νέες φωτογραφίες του μικρού One!

Goodbyte

Τo HTC One mini είναι μία φήμη που εδώ και καιρό βρίσκεται στα στενά του διαδικτύου. Άλλοι το ξέρουν και με το κωδικό όνομα M4. Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή είναι υπαρκτή και οδεύει προς την κυκλοφορία!

Φυσικά, το “mini” βρίσκεται σε κάθε πτυχή του κινητού, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Εμφανισιακά είναι ένα μικρότερο HTC One, με το ίδιο αλουμινένιο σασί, το οποίο είναι ιδιαίτερα βολικό στο χέρι και με τα 2 ηχεία στην πάνω και κάτω πλευρά, ενώ ένας πλαστικός λευκός δακτύλιος

περιβάλει την συσκευή. Η οθόνη του μετρά 4.3 ίντσες, ενώ πιθανολογούμε πως η ανάλυση θα σταματά στα 1280×720 pixels.

Στα ενδότερα αναμένεται το κινητό να είναι λίγο πιο κάτω από τον μεγάλο αδερφό του σε όλα τα χαρακτηριστικά. O Snapdragon 400 στα 1.4GHz ακούγεται πως θα δίνει ζωή στο κινητό, ενώ η RAM δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 1GB, ένα αξιοπρεπές ποσό. Φυσικά θα φορά την τελευταία έκδοση του Android, 4.2.2 και θα έχει το Blinkfeed, το οποίο η HTC διαφημίζει ασταμάτητα.

Όλα αυτά είναι πληροφορίες που είχε το γνωστό μας engadget και όπως σε κάθε leak υπάρχει μία μικρή αβεβαιότητα για το εάν είναι αληθή ή όχι, ωστόσο η φωτογραφία του μικρού HTC One mini φαίνεται αρκετά αληθινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα