Apple, Ανακοινώθηκε το Mac OS X 10.9 Mavericks!

Goodbyte

Στο event που διεξήγαγε η Apple την Δευτέρα, η εταιρεία, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματός της για υπολογιστές, το Mac OS X 10.9 MAvericks, το οποίο είναι η πρώτη έκδοση που δεν χρησιμοποιεί το όνομα κάποιοι αιλουροειδούς!

Πολλές αλλαγές στην διαχείριση ενέργειας έχουμε στην νέα

έκδοση, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στα laptops της εταιρείας, ενώ έχουμε πολύ καλύτερη ενσωμάτωση notifications, με Highlights την δυνατότητα της προβολής του, αλλά και απάντησης, εάν πρόκειται για μήνυμα, απευθείας από το notification, κάτι που πολύ θα θέλαμε να δούμε και στο iOS.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα έχουμε την καθιερωμένη αναβάθμιση στον browser της, τον Safari με βελτιωμένη μηχανή, διαχείριση ενέργειας, ενώ πλέον κάθε tab είναι και ένα διαφορετικό process. Οι χάρτες της Apple, αλλά και το iBooks, ενώ μέσω του iCloud KeyChain όλοι σας οι κωδικοί θα αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας.

Αυτά είναι ίσως τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά ενώ την νέα έκδοση θα μπορέσουμε να την κατεβάσουμε από το Mac App Store από το φθινόπωρο, εκτός εάν είστε developers οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε από σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα