HTC One S, Προβλήματα με την κεραμική επίστρωση;

Όπως σας έχουμε πει, και δείξει με βίντεο, παλαιότερα, το μικρό αδερφάκι του HTC One X, One S, δεν είναι φτιαγμένο στην τύχη. Η μαμά HTC έχει χρησιμοποποιήσει μία ειδική τεχνική για την κατασκευή του, που υπόσχεται αξεπέραστη ανθεκτικότητα, πιο συκεκριμένα είναι 5 φορές πιο σκληρό από το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη!

Η συγκεκριμένη διαδικασία ακούσει στο όνομα Micro Arc Oxidation και χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές μεθόδους, τις οποίες μπορείτε

να δείτε στο αντίστοιχο βίντεο στο τέλος του αρθρου, για να ενισχύσει το κινητό. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, είναι η δημιουργία μίας κεραμικής επίστρωσης, που δίνει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο κινητό.

Το πρώτα σύννεφα όμως αρχίζουν να εμφανίζονται. Διάφοροι κάτοχοι τις συσκευής αναφέρουν πως για άγνωστο λόγο, η επίστρωση αυτή αρχίζει να ξεφλουδίζει, αποκαλύπτονας το μέταλλο που βρίσκεται από κάτω. Κάποιοι λένε ότι φταίει ο σχεδιασμός της συσκευής, ένω άλλοι πιστεύουν πως όλη η διαδικασία είναι ελλατωματική.

Εάν κάποιος από εσάς έχει την συσκευή, θα ήταν χρήσιμο να μας ενημέρωνε. Σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να είναι γενικότερο το σφλάλμα και το πιθανότερο είναι πως κάποιοι πέσανε πάνω σε ελλατωματική παρτίδα, την οποία η εταιρεία θα πρέπει να αντικαταστήσει.

Update: Το πρόβλημα έχει περιοριστέι στα μοντέλα που το Serial Number τους ξεκινά απο SH23. Για να δείτε το S/N του δικού σας One S κατευθυνθείτε στο Settings> About> Phone Identity.

Keywords
Τυχαία Θέματα