Samsung Galaxy S III, Τελικά θα έχει φυσικό home button ή όχι;

Σήμερα λοιπόν έρχεται να ταράξει τα νερά μία φήμη που αφορά το design του πολυ-αναμενόμενου Samsung Galaxy S III. Το μήλο της έριδος είναι φυσικά το hone button το οποίο βλέπουμε στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Galaxy S. Τι θα γίνει όμως με το SIII;

Τον

τελευταίο καιρό λοιπόν οι φήμες αλλά και τα διάφορα concepts για το Samsung Galaxy S III διαδέχονται το ένα το άλλο. Και φυσικά άλλες φορές εντυπωσιαζόμαστε με τα πράγματα που βλέπουμε ή διαβάζουμε και άλλες απογοητευόμαστε κάπως.

Σήμερα λοιπόν οι φήμες που ακούγονται προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση στο ερώτημα αν το Samsung Galaxy S III θα έχει home button ή όχι, κάτι δηλαδή που βασανίζει πολλούς από εμάς.

Φήμες λοιπόν λένε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις όσον αφορά αυτό το θέμα. Από τη μια βρίσκεται το μέρος της ομάδας που θέλει τη συσκευή να μην έχει φυσικό κουμπί, όπως ακριβώς το Galaxy Nexus και από την άλλη αυτοί που υποστηρίζουν ότι το SGS III πρέπει να μείνει πιστό στο design της σειράς Galaxy S. Αυτή λοιπόν φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι είναι η διαμάχη που επικρατεί στη Samsung.

Επιπλέον, η Samsung φαίνεται ότι αποφάσισε να προικίσει το νέο Galasy S III με ένα 5-row UI layout σε αντίθεση με το συνηθισμένο four-row TouchWiz που έχουμε δει στις δύο προηγούμενες συσκευές. Τέλος η συσκευή αναμένεται ότι θα έχει οθόνη 4.6-4.8 ιντσών. Όχι και άσχημα, έτσι δεν είναι;

Τι λέτε; Θέλετε να έχει το Samsung Galaxy S III φυσικό home button ή όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα