Sony, Το έλλειμμα άγγιξε τα $6.4 δισεκατομμύρια!

Μπορεί τα οικονομικά της Sony να μην πηγαίνουν και πολύ καλά τελευταία, όμως κανένας μας αλλά ούτε και η ίδια πίστευε ότι το έλλειμμα θα ήταν τόσο μεγάλο. Η Sony λοιπόν έπεσε έξω στις προβλέψεις της με σχεδόν διπλασιασμό του ελλείμματος στα $6.4 δισεκατομμύρια! Και τώρα;

Σήμερα λοιπόν η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε ότι το οικονομικό έτος, που τελείωσε στις 31 Μαρτίου, όχι μόνο δεν της απέφερε κέρδη, αλλά δημιούργησε μια μεγάλη τρύπα των $6.4 δις

την οποία μάλιστα δεν είχε υπολογίσει.

Παρά την δυσοίωνη αυτή κατάσταση, η Sony φαίνεται αρκετά αισιόδοξη για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το τρέχον οικονομικό έτος πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της, να της επιφέρει κέρδη που αγγίζουν τα $2.2 δις.

Κάνοντας λοιπόν τον απολογισμό της χρονιάς, η Sony πιστεύει ότι η κατάσταση στην οποία επήλθε, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι δεν αντιμετώπισε έγκαιρα το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο Playstation Network. Φυσικά όλοι θυμόμαστε το χάος που δημιουργήθηκε όταν χάκαραν το Playstation Network πέρυσι.

Τέλος ένα από τα μέτρα, τα οποία αποφάσισε να πάρει η Sony με σκοπό φυσικά την επάνοδο είναι να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%, χωρίς όμως να είναι σίγουρη ότι το μέτρο αυτό θα είναι αποτελεσματικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Sony θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει και πάλι στα κέρδη. Δεν συμφωνείτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα