Sony Xperia Sole, Το Floating Touch λειτουργεί σε όλο το User Interface!

13:55 8/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Το Sony Xperia Sole είναι ένα πολύ καλό κινητό της μεσαίας κατηγορίας, λόγω των πολύ καλών τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτει, αλλά και χάρη στην τεχνολογία Floating Touc, η οποία δείχνει το τρόπο χειρισμού των Smartphone στο μέλλον. Το όχι πολύ μακρινό όπως φαίνεται!

Φαίνεται λοιπόν πως η Sony έχει εξελίξει το Floating Touch πολύ περισσότερο από ότι έχει αφήσει να εννοηθεί. Μάλιστα, με μία κατάλληλη, πολύ μικρή τροποποίηση γίνεται να λειτουργήσετε το τηλέφωνο αποκλειστικά

με την χρήση του Floating Touch. Φυσικά, υπάρχουν πολλά προβλήματα, κυρίως κατά την προσπάθεια χρήση του πληκτρολογίου, αλλά και πολλά ακόμα δευτερογενή προβλήματα. Το σημαντικό πάντως είναι πως η τεχνολογία λειτουργία άκρως ικανοποιητικά για τον χρόνο ζωής αυτής της τεχνολογίας! Δείτε το! Αν δε είστε αρκετά τολμηροί, πατήστε εδώ, ακολουθήστε τις οδηγίες και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!

Το παρόν άρθρο Sony Xperia Sole, Το Floating Touch λειτουργεί σε όλο το User Interface! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Αναζητήσεις
sony xperia sole οδηγιες χρησης
Τυχαία Θέματα