Google Play, Ποιες Android εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 2η]

Goodbyte

Η δεύτερη ημέρα προσφορών της Google είναι γεγονός και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικά σας μερικά πολύ αξιόλογα παιχνίδια και κάποιες εξαιρετικές εφαρμογές.

Όπως και χθες, αν έχετε κάποια συσκευή Android και μια πιστωτική κάρτα, μπορείτε να αγοράσετε μία ή περισσότερες από τις επιλεγμένες εφαρμογές.

Προσωπικά δεν μπόρεσα να χαρώ ιδιαίτερη τη σημερινή ημέρα,

καθώς τις περισσότερες από τις εφαρμογές τις είχα αγοράσει παλαιότερα. Παρ’ όλα αυτά, η δοκιμή των υπολοίπων εξ’ αυτών με έκανε να θέλω να σας τις προτείνω στο σημερινό θέμα.

Cut the Rope: Experiments

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο καλοστημένα παιχνίδια της αγοράς. Το Experiments προχωράει ένα βήμα παρακάτω σε σχέση με το πρώτο Cut the Rope και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε.

World of Goo

Ακόμα ένα διαμάντι που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας. Δεν είναι ένα ακόμα συνηθισμένο παιχνίδι, αλλά θα σας χαρίσει άπειρες ώρες σκέψης και προσπάθειας μέχρι την τελική ικανοποίηση και τον τερματισμό. Το προτείνουμε με κλειστά μάτια.

SketchBook Mobile

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είχα ασχοληθεί και παλαιότερα. Εντυπωσιακές δυνατότητες και ωραίο περιβάλλον για χρήση σε κινητό, συνθέτουν την καλύτερη εφαρμογή για σχέδιο στο Android. Θα χρειαστείτε πάντως ειδικό στυλό για καλύτερα αποτελέσματα.

Paper Camera

Αν είστε φαν του Instagram τότε θα λατρέψετε το Paper. Οι φωτογραφίες σας μετά από αυτό δεν θα είναι ποτέ πια ίδιες και σίγουρα θα νιώσετε λίγο καλλιτέχνης μέσα σας με τα τελικά αποτελέσματα. Must!

FIFA 12 by EA SPORTS

Το προτείνουμε μόνο σε όσους έχουν ισχυρές συσκευές στην κατοχή τους και πολύ αποθηκευτικό χώρο. Μπορεί να είναι η περσινή έκδοση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για 25 λεπτά του ευρώ δεν είναι εξαιρετικό Value for Money.

Shark Dash

θα ήθελε να είναι Angry Birds, αλλά το πρόλαβαν άλλοι. Το Shark Dash είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά στα πρώτα του level παραείναι εύκολο. Το προτείνουμε σαν εναλλακτική λύση.

Mini Motor Racing

Αγώνες με καρτ και φοβερά γραφικά. Άψογος χειρισμός και πολλές επιλογές παιχνιδιού. Το Mini Motor Racing θα σας θυμίσει τα παλαιότερα αλλά εξαιρετικά 2D racing παιχνίδια και μπράβο του για αυτό!

Και πάλι επτά οι επιλογές μας για σήμερα. Καλό ποσοστό το 50% για την Google και μάλιστα όταν θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε τη λίστα μας με ένα εξαιρετικό ξυπνητήρι, που δεν παύει όμως να είναι ξυπνητήρι…

Τα λέμε αύριο!

Το παρόν άρθρο Google Play, Ποιες Android εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 2η] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα