Google Play, Ποιες εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 1η]

Goodbyte

Η Google γιορτάζει τα 25 δισεκατομμύρια downloads για το Play store και εμείς έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε σε εξαιρετικές τιμές, κάποιες από τις καλύτερες εφαρμογές της αγοράς. Το Goodbyte δοκιμάζει και σας προτείνει τις καλύτερες από αυτές.

Η Google όπως το συνηθίζει άλλωστε, ξεκίνησε από χθες ένα ωραίο πάρτυ

εφαρμογών στο Google Play. Αν έχετε κάποια συσκευή Android και μια πιστωτική κάρτα, μπορείτε να αγοράσετε μία ή περισσότερες από τις 14 επιλεγμένες εφαρμογές.

Φυσικά, όπως και τις προηγούμενες φορές, δεν υπάρχουν μόνο διαμάντια στη συλλογή της Google, αλλά και άνθρακες. Εμείς δοκιμάσαμε τις σημερινές 14 εφαρμογές και σας προτείνουμε αυτές που αξίζουν να βρίσκονται στη συλλογή σας.

Angry Birds Space Premium

Πιθανότατα αξίζει να δώσετε 0.25 ευρώ για την Premium έκδοση του Angry Birds Space, καθώς έτσι θα γλυτώσετε από τις συνεχείς διαφημίσεις. Δυστυχώς αν έχετε ήδη την απλή έκδοση στη συσκευή σας, η πρόοδος σας δεν θα μεταφερθεί.

OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD)

Μια εξαιρετική σουίτα Office για την Android συσκευή σας, με δυνατότητες δημιουργίας, επεξεργασίας και διαχείρισης αρχείων Word, Excel, Powerpoint. Ταυτόχρονα μοιράζετε απ’ ευθείας αρχεία με το Dropbox, το Box, το Skydrive και τα Google Docs και επίσης ανοίγει αρχεία PDF. Γενικότερα οι δυνατότητες της την καθιστούν νούμερο 1 από τη σημερινή λίστα.

Granny Smith

Διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Δεν θα σας θαμπώσει με τα 3D γραφικά του, αφού πρόκειται για ένα 2D παιχνίδι κυνηγητού και επίτευξης στόχων, αλλά πιστέψτε μας θα κολλήσετε. Νούμερο 2 επιλογή για σήμερα.

runtastic PRO

Για τους λάτρεις του τρεξίματος, το runtastic PRO αποτελεί ιδανικό σύντροφο. Αποθηκεύει όλα τα στοιχεία της διαδρομής σας και τα προβάλει στον αντίστοιχο χάρτη. Τα δεδομένα αποστέλλονται επί τόπου στους servers της εταιρείας, αλλά μπορούν να κοινοποιηθούν και στα social networks. Ωραίο χαρακτηριστικό, το Live tracking, το οποίο επιτρέπει στους φίλους σας να ξέρουν το στίγμα σας.

Asphalt 7: Heat

Δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε το νέο Asphalt 7:Heat για τόσο λίγα χρήματα. Φανταστικά γραφικά και μεγάλο βάθος για το καλύτερο σύμφωνα με τους περισσότερους racing παιχνίδι του Android. Απαιτεί μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, μιας και συνολικά θα χρειαστεί 1.4GB στη μνήμη της συσκευής σας!

Let’s Create! Pottery

Ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια του Android. Το έχουμε ανακαλύψει εδώ και καιρό και με 0.25 ευρώ αποτελεί εξαιρετική αγορά. Δημιουργήστε πήλινα αγγεία, διακοσμήστε τα και πουλήστε τα ανάλογα με το αποτέλεσμα. Απλά να σημειώσουμε ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις ισχύς λόγω των εξαιρετικών γραφικών του.

NFL Kicker 13

Θα θυμίσει σε πολλούς το Paper Toss, καθώς παρά το διαφορετικό περιβάλλον, το gameplay είναι ακριβώς ίδιο. Σαν παίκτης του NFL, καλείστε να σκοράρετε με σουτ, λαμβάνοντας υπόψη σας την απόσταση και τον άνεμο πριν βάλετε την απαραίτητη δύναμη και το φάλτσο. Α

Keywords
Τυχαία Θέματα