Google Nexus 7, Ιδού τα πρώτα Benchmarks!

Το φθηνό, αλλά παρόλαυτά χαρισματικό, Google Nexus 7 είναι πλέον γεγονός και λογικά δεν θα αργήσουμε πολύ να το δούμε στα μέρη μας, ώστε να το απολαύσουμε. Ο επεξεργαστής Tegra 3 που ενσωματώνει, μας προϊδεάζει για τα καλύτερα, αλλά έως ότου φτάσει στα χέρια μας, ας ρίξουμε μία ματιά στα πρώτα Benchmarks.

Για άλλη μία φορά, το Anandtech πραγματοποίησε τα benchmarks και τα ανέλυσε, δίνοντας μερικές πληροφορίες για την νέα συσκευή. Αρχικά, η συχνότητα του Tegra 3 ρυθμίζεται αυτόματα στα 1.2 GHz όταν δουλεύουν και οι 4 πυρήνες, ενώ το ρολόι ανεβαίνει ελάχιστα, κατά 100megahertz, όταν τις δουλείες εκτελεί ένας πυρήνας μόνος του. Επιπλέον, η GPU είναι ελαφρώς υποχρονισμένη στα 416MHz.

Παρά τους περιορισμούς αυτού, οι επιδόσεις είναι υπέρ του δέοντος, ειδικά αν αναλογιστούμε την πολύ μικρή τιμή του! Ειδικά στα τεστ που αφορούν τον Browser το 7αρι tablet φυσάει! Από την άλλη σε δοκιμασίες που τεστάρουν την κάρτα γραφικών, πέφτει λίγο στην συνολική κατάταξη, χωρίς όμως να προβληματίζει με την απόδοσή του.

Μπορεί τα νούμερα να κρίνουν πολλά, ειδικά προτού κυκλοφορήσει μία συσκευή, ωστόσο έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κανένα tablet ή κινητό, από αυτά τα τεστ, καθώς το μόνο που μπορούν να μας δώσουν είναι μία πρώτη εικόνα για την απόδοση της συσκευής και σίγουρα δεν είναι ενδεικτικό της εμπειρίας χρήσης που προσφέρουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα