Samsung Galaxy S III, Με 2GB μνήμης για να αντέχει το Jelly Bean!

Οι μηχανικοί της Samsung οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση για κυκλοφορία ενός αναβάθμισμενου μοντέλου του Samsung Galaxy S III για την αγορά της Αμερικής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TheVerge, το ανανεωμένο Galaxy S III θα έχει μνήμη RAM

2GB με σκοπό να αντέξει σε επερχόμενες αναβαθμισεις του Android και φυσικά στο Jelly Bean.

Η είδηση που έρχεται από την αγορά της Αμερικής και σε πρώτη φάση αφορά μόνο εκείνη, προκαλεί εντύπωση, καθώς αφορά την αναβάθμιση μιας συσκευής που βγήκε μόλις πριν λίγες ημέρες στην αγορά.

Παρ´ όλα αυτά, η Samsung είναι μια από τις εταιρείες που δεν φοβούνται τις συχνές αλλαγές στο hardware των συσκευών της, ακόμα και αν αυτές δημιουργούν μια αίσθηση προχειρότητας στους καταναλωτές.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Samsung καθυστερεί την κυκλοφορία των αμερικανικών Galaxy S III με σκοπό το λανσάρισμα τους με μνήμη 2GB RAM. Ο λόγος για την ενέργεια αυτή φαίνεται να ήταν η προτροπή των μηχανικών της εταιρείας για την αναβάθμιση αυτή, η οποία θα προσφέρει στη συσκευή μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αφού θα επιτρέψει την δίχως πρόβλημα αναβάθμιση στις μελλοντικές εκδόσεις του Android.

Σε πρώτη φάση πάντως οι απαιτήσεις του Android 4.1 Jelly Bean δεν μοιάζουν ιδιαίτερα μεγάλες σε σχέση με το Ice Cream Sandwich και κατα συνέπεια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για όσους είναι ήδη κάτοχοι της συσκευής. Παρ´ όλα αυτά, ένα μοντέλο με διπλάσια μνήμη σίγουρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ικανό για να λάβει και τις επόμενες αναβαθμισεις, οποίες και αν είναι αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα