Asus Nexus 7, Και “επίσημα” με Full HD οθόνη και ασύρματη φόρτιση

Goodbyte

Μόλις χθες σας αναφέραμε για πρώτη φορά ότι η Google ετοιμάζεται να φέρει το νέο Nexus 7 μέσα στο καλοκαίρι και σήμερα ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Highlight η Full HD οθόνη, που θα προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια στις 7 ίντσες.

Αν και τα 8αρια tablets έχουν γίνει της

μόδας, η Asus μαζί με την Google ετοιμάζονται και πάλι για το νέο Nexus στις 7 ίντσες.

Μέσω της πιστοποίησης Bluetooth SIG για το πρότυπο 4.0 ήρθε αυτή της φορά η απόδειξη ότι το νέο Nexus 7 είναι πιο κοντά απ’ ότι περιμέναμε.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον γνωρίζουμε και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Η οθόνη της συσκευής θα έχει διαγώνιο 7 ίντσες και ανάλυση 1920×1080 pixels. O επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon S4 Pro, γεγονός που προκαλεί κάποια δυσαρέσκεια, όμως λόγω χαμηλής τιμής μπορούμε να καταλάβουμε τη συγκεκριμένη κίνηση. Η μνήμη RAM θα φτάνει τα 2GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος τα 32GB. Φυσικά μην περιμένετε έξοδο για κάρτες microSD από μία συσκευή της Google.

Κατά τα άλλα, το νέο Nexus θα ενσωματώνει δύο κάμερες μπροστά και πίσω, 5 και 1.3 megapixels αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχουν Wi-Fi, Miracast, NFC, LTE και ασύρματη φόρτιση. Όλα αυτά θα τροφοδοτούνται από την μπαταρία των 3950 mAh, που λογικά θα βγάζει άνετα δύο μέρες χρήσης.

Το μόνο που μένει να επιβεβαιωθεί, είναι αν το νέο Nexus θα έχει και πάλι τη σφραγίδα της Google ή θα πρόκειται απλά για ένα Asus tablet με το οποίο θα λανσαριστεί το Android 4.3. Ποντάρουμε στο πρώτο…

Keywords
Τυχαία Θέματα