Archer, Review παιχνιδιού για Windows Phone

Goodbyte

Δεν ξέρεις τοξοβολία; Δεν έχεις πιάσει ποτέ σου τόξο; Δεν έχεις δει ούτε στόχο ποτέ; Δεν πειράζει … γιατί στο Archer θα μάθεις να “χειρίζεσαι” το τόξο σαν τον Ρομπέν των δασών! Όπως όλοι καταλάβατε, το Archer είναι ένα παιχνίδι τοξοβολίας. Ο στόχος είναι να πετύχεις το μεγαλύτερο δυνατό σκορ.

Οι επιλογές δεν είναι πολλές. “Χτυπάς” το στόχο/play που βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης και μετά επιλέγεις ένα από τα 3 διαθέσιμα παιχνίδια. Αρχικά υπάρχει το Single, το οποίο χωρίζεται σε επίπεδα. Σε κάθε επίπεδο πρέπει να

φτάσετε ένα σύνολο βαθμολογίας. Όσο το περνάτε, συνεχίζεται στο επόμενο στάδιο. Ακούγεται απλό … αλλά δεν είναι. Κάθε επίπεδο έχει και από μία ιδιαιτερότητα. Στο ένα φυσάει, στο άλλο ο στόχος είναι τόσο μακρυά που μοιάζει με τελεία (!), στο παρ’ άλλο μετακινείτε και δεν φτάνουν όλα τα προηγούμενα, αλλά σε κάποια τα συνδυάζει όλα!!!

Η άλλη επιλογή είναι το Training. Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Όχι, όχι, δε θα γλυτώσετε από όλα τα παραπάνω που έχω αναφέρει. Τα έχει κι εδώ :p … απλά εδώ ξέρετε ότι έχετε στη διάθεσή σας 10 βολές/τόξα. Μικρή συμβουλή … Αξιοποιήστε τα πάνω στο στόχο και όχι με το να σημαδεύεται πουλιά.

Στη τρίτη επιλογή μπορείτε να παίξετε με κάποιον φίλο σας για να συγκρίνεται ποιος είναι ο καλύτερος τοξοβόλος. Το σενάριο είναι ίδιο με το Training, απλά τώρα παίζουν δύο.

Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού μπορείτε απλά να βγάλετε τους ήχους και τη δόνηση. That’s it!

Το παιχνίδι έχει πολύ όμορφα γραφικά, με καλό χειρισμό και σίγουρα σε κάνει να θες να ξανά παίξεις για να περάσεις τη βαθμολογία σου αλλά και να ανέβεις στο παγκόσμιο βαθμολογικό πίνακα. Ναι, έχει και βαθμολογίες all over the world.

Αυτό που με προβλημάτισε είναι … ότι βρήκα ένα bug. Πολύ “καλό” μάλιστα.

Στο πρώτο test, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε πίστα με κινούμενο στόχο, πάτησα το start button, ενώ στη δεύτερη πάτησα το search button. Δυστυχώς οι φοβίες μου βγήκαν αληθινές … και στις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι τα βρήκε σκούρα καθώς ο στόχος δεν βρισκόταν στη πραγματικότητα εκεί που μου έδειχνε, αλλά λίγο πιο δίπλα.

Επανέλαβα το test άλλες δύο φορές και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Το bug ισχύει αποκλειστικά για τις πίστες που έχουν κινούμενο στόχο.

Και by the way … το μέγιστο σκορ μου είναι 3.299 πόντοι, με 77 10άρια και 536 συνολικά τόξα από τα οποία το 93% βρήκε στόχο.

Θετικά
• Όμορφα γραφικά
• σίγουρα εθιστικό
• παγκόσμια βαθμολογία

Αρνητικά
• Πολύ μεγάλο bug στους κινούμενους στόχους

Βαθμολογία
Design 9.5
• Λειτουργικότητα – 9.0
• Προβλήματα – 6.0
• Χρησιμότητα / Gameplay – 9.0

Τελικό Σκορ – 8.4

Στοιχεία εφαρμογής

Τιμή: Δωρεάν
Εκδότης: Lucky Game
Είδος: Παιχνίδια / παιχνίδια βολών

Σε συνεργασία με το wpapps.gr
Windows Phone Apps Reviews

Το παρόν άρθρο Archer, Review παιχνιδιού για Windows Phone αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα