Η Logitech αποκάλυψε το πρώτο της μηχανικό gaming πληκτρολόγιο, το G710+

14:25 9/10/2012 - Πηγή: TechFan

Η Logitech ανακοίνωσε την νεώτερη προσθήκη στην G-Series προϊόντων της υψηλής απόδοσης gaming σήμερα, με την αποκάλυψη τoυ Logitech G710+ Mechanical Gaming πληκτρολογίου. Το νέο πληκτρολόγιο έχει οπίσθιο LED φωτισμό σε λευκό φως, ρυθμιζόμενο με τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας ή μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς.
Για την καλύτερη

προβολή του WASD και τα πλήκτρα βελάκια, η φωτεινότητα τους μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα από το υπόλοιπο του πληκτρολόγιο.

Τα μηχανικά πλήκτρα του πληκτρολογίου προσφέρουν εξαιρετική ανταπόκριση, με δύναμη ενεργοποίησης των 45g και απόσταση 4 mm και έχουν βελτιστοποιηθεί για γρήγορη εντολή. Επιπλέον, η Logitech μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το νέο πληκτρολόγιο του είναι αθόρυβο, με τα πλήκτρα να έχουν ένα μη κλικ σχεδιασμό και να διαρκούν έως και 50 εκατομμύρια πληκτρολογήσεις.

Υπάρχουν έξι G κουμπιά που μπορούν να ρυθμιστούν με έως και τρεις μακροεντολές ανά κουμπί, και έτσι προσφέρουν έως και 18 διαφορετικές λειτουργίες ανά παιχνίδι. Οι μακροεντολές μπορούν επίσης να ρυθμιστούν την ώρα της δράσης.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πληκτρολόγιο για παιχνίδια, έρχεται με ένα Game Mode που απενεργοποιεί τα Windows/Context Menu keys. Το πληκτρολόγιο είναι επίσης ενσύρματο για μεγάλη ταχύτητα και έρχεται με ειδικά πλήκτρα πολυμέσων για την αλλαγή της έντασης του ήχου χωρίς να αφήνετε το παιχνίδι.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : anandtech.com

Keywords
Τυχαία Θέματα