Samsung Galaxy Music

Budget smartphone με έμφαση στη μουσική.

Η οικογένεια Galaxy smartphones της Samsung έχει γίνει πλέον κάτι παραπάνω από πολυπληθής και το Music είναι η τελευταία προσθήκη, που απευθύνεται περισσότερο στους φίλους της μουσικής. Πρόκειται ουσιαστικά ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android

Ice Cream Sandwich που μάλλον θα κινηθεί στην budget ή mid-range κατηγορία τιμών, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οποίου δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα.

Το Galaxy Music λοιπόν διαθέτει οθόνη αφής τριών ιντσών με ανάλυση 240x320 pixels, εσωτερική μνήμη 4GB, 512MB RAM και μια κάμερα 3MP σταθερής εστίασης. Το πιο πρωτότυπο ωστόσο χαρακτηριστικό του είναι πως στην πάνω πλευρά του φιλοξενείται ένας WVGA προβολέας, με φωτεινότητα 9 lumens. Με μπαταρία βέβαια 1.300mAh, μην περιμένεις να μπορείς να προβάλεις υλικό για πολλές ώρες... Κατά τα άλλα, το Galaxy Music –για να δικαιολογήσει το όνομά του– υποστηρίζει αναπαραγωγή FLAC και OGG και διαθέτει ραδιόφωνο FM και στερεοφωνικά ηχεία στη μπροστινή πλευρά του νεανικού σχεδιασμού σώματός του. Η εταιρεία, τέλος, υπόσχεται εξαιρετικής ποιότητας ήχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα