Apple iPad και iPad mini, Αναβαθμίζονται τον Μάρτιο;

Goodbyte

Η Apple, έχει στην κατοχή της 2 από τα καλύτερα tablet της αγοράς, στις 10 και στις 7(και κάτι) ίντσες. Φυσικά αναφέρομαι στο iPad και το iPad mini, των οποίων οι πωλήσεις κρατούν πολύ καλά, μήνες μετά την παρουσίασή τους από την εταιρεία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες

αναφορές, η εταιρεία από το Cupertino ετοιμάζεται να ανανεώσει για άλλη μία φορά τις ταμπλέτες της, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την αρχική τους κυκλοφορία, όπως έγινε με το iPad που μεταπήδησε από την τρίτη στην τέταρτη γενιά σε χρόνο dt.

Συγκεκριμένα, το Μάρτιο η Apple θα διαθέσει στον κόσμο το επόμενης γενιάς iPad, το οποίο θα είναι ταχύτερο και ελαφρύτερο, ενώ θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPad που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα. Από την άλλη, το iPad mini θα έχει σίγουρες αλλαγές στα ενδότερα, με έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή να παίρνει την θέση του διπύρηνου Α5. Η πηγή της πληροφορίας, ο αναλυτής Brian White, δεν αναφέρει κάτι για την ανάλυση του νέου iPad mini, ένα θέμα που σίγουρα καίει πολύ κόσμο μιας και είναι πλέον γνωστή τακτική της Apple, να αναβαθμίζει σύντομα τις αναλύσεις των συσκευών της από απλή σε Retina!

Ενδιαφέρουσα πληροφορία, η οποία αν ευσταθήσει θα απογοητεύσει τους αγοραστές iPad και iPad mini, καθώς μετά από μόλις 5 μήνες θα βρίσκονται μία γενιά πίσω!

Keywords
Τυχαία Θέματα