Ζήτησαν από τον παππού του Μπεν να μεταβεί στην Κω- Οι τελευταίες εξελίξεις των ερευνών

11:41 5/10/2016 - Πηγή: iPop

Νέα τροπή φέρεται να παίρνει η υπόθεση του μικρού Μπεν. Όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής των ερευνών ζήτησε από τον παππού του παιδιού να μεταβεί στο νησί για να συναντηθεί με το Βρετανικό κλιμάκιο που βρίσκεται εκεί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 68χρονος παππούς του Μπεν θα φτάσει στο νησί, όπου τις τελευταίες ημέρες τα ειδικά κλιμάκια πραγματοποιούν έρευνες.

Στόχος αυτή της συνάντησης είναι να υποβληθούν στον παππού συγκεκριμένες

ερωτήσεις οι οποίες θεωρείται πιθανό να βοηθήσουν στις ανασκαφές.

Θυμίζουμε, πως ο 68χρονος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε πει πως επιθυμεί επιτέλους να δοθεί μία απάντηση στο μυστήριο και τόνισε πως δεν θέλει να φύγει από την ζωή χωρίς να μάθει επιτέλους τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι στο νησί.

Την Τρίτη να σημειωθεί, πως κατεδαφίσθηκε το δωμάτιο το οποίο είχε χτιστεί μετά την εξαφάνισή του Μπεν και ξεκίνησαν οι έρευνες στο σημείο.

Ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς, τόνισε:

«Η οικογένεια είναι σαφώς αναστατωμένη μ’ αυτό που κάνουμε. Είναι πολύ ευγενικοί συμφώνησαν να μας επιτρέψουν να κατεδαφίσουμε την επέκταση και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτό. Είναι σαφές ότι είναι μια οδυνηρή στιγμή για αυτούς. Εδώ μεγάλωσαν πολλές γενιές, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας γενιάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία».

The post Ζήτησαν από τον παππού του Μπεν να μεταβεί στην Κω- Οι τελευταίες εξελίξεις των ερευνών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα