Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σ’ έναν ιδιοκτήτη ηλικιωμένου σκύλου

10:40 5/10/2016 - Πηγή: iPop

Τα σκυλάκια, όπως και οι άνθρωποι, έχουν ένα συγκεκριμένο προσδόκιμο ζωής. Όσο ο σκύλος μεγαλώνει, ξεκινάει και η εμφάνιση διάφορων προβλημάτων υγείας, όπως συμβαίνει και στους ανθρώπους.

Σ’ εκείνη ακριβώς την φάση, οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ανήσυχοι για το πόσο θα αντέξει ο σκύλος

τους.

Σ’ αυτή τη φάση, λοιπόν, εσύ θα πρέπει να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μην πεις πράγματα που θα τους στεναχωρήσουν, θα τους εκνευρίσουν ή θα τους φέρουν σε αμήχανη θέση.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα 3 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σ’έναν ιδιοκτήτη ηλικιωμένου σκύλου.

Αχ, το καημένο. Είναι τόσο γέρικο

Όχι, όχι και όχι! Το ξέρει ο ιδιοκτήτης του ότι είναι ηλικιωμένος ο σκύλος του, δεν χρειάζεται υπενθύμιση. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις να αισθανθεί άβολα και να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Θα πρέπει να πάρεις άλλο σκύλο για παρέα

Δεν μπορείς να δώσεις τέτοια συμβουλή σ’ έναν ιδιοκτήτη σκύλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν τον χρόνο τους αφότου αποχωριστούν τον πιστό τους φίλο μέχρι να υποδεχθούν ένα νέο. Κι επίσης θέλεις να θυμίσεις στον φίλο σου ότι δεν θα έχει για πολύ ακόμα καιρό κοντά του τον σκύλο του;

Πόσα χρόνια ζουν;

Ειδικά όταν βλέπεις ένα γέρικο σκυλάκι, ποιο το νόημα της ερώτησής σου; Ξέρεις τον μέσο όρο ζωής των σκύλων, επομένως η ερώτησή σου είναι περιττή και προκαλεί αμηχανία και εκνευρισμό!

The post Τα 3 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σ’ έναν ιδιοκτήτη ηλικιωμένου σκύλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα