Το καμπανάκι στην Κυβέρνηση χτυπούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ- Κάνουν λόγο για νέες κινητοποιήσεις

11:22 5/10/2016 - Πηγή: iPop

Βήμα πίσω από τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους δεν κάνουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ οι οποίοι αναφέρουν πως σε περίπτωση που πληρωθούν τα χρωστούμενα θα πατήσουν ξανά φρένο στα λεωφορεία.

Χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, τόνισε:

Αν δεν πληρωθούμε μέχρι τις 12/10, ημερομηνία κατά την οποία

κάθε μήνα κατατίθενται οι μισθοί στους εργαζόμενους, δεν αποκλείεται να τραβήξουμε και πάλι χειρόφρενο και να ξεκινήσουμε νέο κύκλο κινητοποιήσεων

Και πρόσθεσε: «Οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων δεν λαμβάνουν ικανοποίηση με το να απέχουν από την εργασία τους αλλά, είναι ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα».

Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, εστίασε στην ανάγκη να «τρέξουν» οι διαδικασίες έτσι ώστε να ρυθμιστούν οι οικονομικές εκκρεμότητες του ελληνικού Δημοσίου προς τον Οργανισμό και σημείωσε πως οι εργαζόμενοι «στις 12/10 θα κλείσουν δύο μήνες απλήρωτοι».

Εν αναμονή νέας τριμερής συνάντησης:

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού σημείωσε, πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου στην Αθήνα η τριμερής επιτροπή η οποία συστήθηκε με στόχο να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχει οφειλές στον ΟΑΣΘ το ελληνικό Δημόσιο.

Θυμίζουμε, πως η πρώτη συνάντηση της τριμερούς επιτροπής πραγματοποιήθηκε στις 30/9 και σ΄αυτή συμμετείχαν στελέχη των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

The post Το καμπανάκι στην Κυβέρνηση χτυπούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ- Κάνουν λόγο για νέες κινητοποιήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα