Υπερβολικά περίεργος τύπος σπάει ένα 9 ετών πασχαλινό αυγό και το μετανιώνει αυτόματα (Video)

10:04 14/4/2017 - Πηγή: iPop

Υπερβολικά περίεργος τύπος σπάει ένα 9 ετών πασχαλινό αυγό και το μετανιώνει αυτόματα…

Όλοι μας έχουμε ένα τυχερό αυγό που βγάζει εκτός μάχης όλα τα αυγά… τώρα αν αυτό το αυγό στο τέλος της ημέρα γίνει ένα εξαιρετικό μεζεδάκι ή καταλήξει να είναι οικογενειακό κειμήλιο… είναι στην προσωπική διάθεση του καθενός! Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο υπερβολικά περίεργος τύπος κράτησε το συγκεκριμένο αυγό για 9 χρόνια και αποφάσισε να το σπάσει και να το ανεβάσει στο youtube!

Ευτυχώς

για εμάς το Youtube δεν μεταφέρει -ακόμα- μυρωδιές!

Τι θα μπορούσε να κρύβεται μέσα σ ‘ ένα πασχαλινό παλιό αυγό; Ένα κομμάτι του εαυτού μου θα ήθελε να πιστέψει ότι κρύβεται ένα μικρό λαγουδάκι του πάσχα (ναι μέσα στο αυγό… έχω μεγάλη φαντασία). Ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου -εκείνο που αγγίζει τον ρεαλισμό- μου λέει ότι δεν θα έπρεπε να ανοιχτεί ποτέ αυτό το κουτί της Πανδώρα καθώς η απαίσια μυρωδιά δεν πρόκειται να φύγει ποτέ μέσα από το σπίτι, τους τοίχους, τις κουρτίνες, τα ρουθούνια μου και τον εγκέφαλό μου.

Και τελικά αποδεικνύεται ότι το ρεαλιστικό κομμάτι του εαυτού μου είχε απόλυτο δίκαιο καθώς πέρα από μία αηδιαστική έκπληξη δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκεί μέσα!

Βεβαίως, αυτό το μάθαμε γιατί κάποια ιδιοφυΐα ήθελε να το μάθει με τον σκληρό τρόπο, και αποφάσισε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να ανοίξει ένα 9χρονο αυγό του Πάσχα.

Ο YouTuber Reddit McReddit ανέβασε αυτό το ξεκαρδιστικό στην περιγραφή του οποίου διαβάζουμε:

Οι γονείς μου είχαν ένα έπιπλο στην αποθήκη από τα μέσα του 2008 μέχρι τις αρχές του 2017. Σήμερα, βρήκαμε ένα αυγό από το 2008 που παίζαμε το κυνήγι του πασχαλινού αυγού να κρύβεται πίσω από τα μαξιλάρια του καναπέ. το αποτέλεσμα; Ας πούμε ότι ο λαγός του Πάσχα δεν θα ΄θελε να βρούμε ποτέ αυτό το αυγό! Τσέκαρε το λεπτό που ο περίεργος τύπος ανοίγει το 9χρονο πασχαλιάτικο αυγό που βρήκε κρυμμένο σ’ ένα παλιό έπιπλο.

Um, yeah, judging by his family’s reaction, that probably wasn’t a good idea. I guess the only good thing to come out of this tragic discovery is this dude’s curiosity is now cured. Between you and me, though, just Google it next time! Oh, and don’t ever judge an egg by its shell.

The post Υπερβολικά περίεργος τύπος σπάει ένα 9 ετών πασχαλινό αυγό και το μετανιώνει αυτόματα (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα