Υπέροχα νέα! Ο Jude Law θα παίξει τον Albus Dumbledore στο sequel του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται»

12:12 13/4/2017 - Πηγή: iPop

Υπέροχα νέα! Ο Jude Law θα παίξει τον Albus Dumbledore στο sequel του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται», σύμφωνα με τον Toby Emmerich, Πρόεδρο και CCO της Warner Bros!

Τον Dumbledore, τον θρυλικό διευθυντή του Hogwarts, σε νεαρή ηλικία θα κληθεί να υποδυθεί

ο 44χρονος ηθοποιός, Jude Law, στο δεύτερο μέρος του του «Fantastic Beasts and Where To Find Them» της J.K. Rowling!

Σύμφωνα με τον Toby Emmerich, στο sequel θα παρακολουθήσουμε τον Dumbledore κατά την περίοδο που εργαζόταν ως καθηγητής Μεταμόρφωσης στο σχολείο μαγείας.

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι… να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Albus Dumbledore είναι ένας από τους πλέον εμβληματικούς χαρακτήρες στον μαγικό κόσμο της Rowling μέσω του Richard Harris (στις δύο πρώτες ταινίες) και μετά μέσα από τις υποκριτικές ικανότητες του Michael Gambon.

Σκηνοθέτης και αυτής της ταινίας θα είναι ο David Yates, πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Eddie Redmayne, ενώ το ρόλο του κακού Gellert Grindelwald θα υποδυθεί ο Johnny Depp.

«Ο Jude Law είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τη δουλειά του οποίου θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του», δήλωσε ο Yates και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι έχει συλλάβει άψογα όλες τις απροσδόκητες πτυχές του Albus Dumbledore, όπως αυτές αποκαλύπτονται από την J.K. Rowling».

The post Υπέροχα νέα! Ο Jude Law θα παίξει τον Albus Dumbledore στο sequel του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα